سلام من مدت 4 ساله اومدم اصفهان و کل خانوادم تو این شهر مشکل یبوست های مداوم و شقاق مقعد پیدا کردند. و زیاد از قرص های مسهل استفاده کردم و با اسهال هم مقعد پاره میشد و خونریزی کمی داشتیم. و مدتی بود شقاق مقعدم بهتر شده بود ولی باز با یبوست عود کرد ولی تازگی متوجه یک زائده پوستی خارج از مقعد شدم که فکر میکردم عادی باشه و یکی دیگه بهش اضافه شده و درد و خونریزی نداره و شبیه هیچکدوم از عکس های سایت تون نیست یعنی شبیه عکس های ابسه و همورویید خارجی هم نیست.پس این چیه؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام شما باید به یک متخصص جراحی و لیزر مراجعه کنید و یا با مطب تماس بگیرید که ویزیت آنلاین برای شما هماهنگ شود. به علاوه باید به یک متخصص تغذیه هم مراجعه کنید تا رژیم غذایی مناسبی برای شما و خانواده تجویز کند. شما علاوه بر این که باید آب و آبمیوه زیاد بنوشید باید غذاهای پر فیبری مصرف کنید. مثلا سالاد و نان سبوسدار . مصرف انجیر نیز اجابت مزاج را کنترل و متعادل می کند [1397-08-30]

پاسخ سوال پزشکییبوست شقاق مقعد

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

قرصهای شیردهی پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تاثیر نیکوتین و تنباکو بر شنوایی جنین

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مراقبت از انواع پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هایفوتراپی چه روشی است و چه تاثیری روی پوست دراد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اختلال پردازش شنوایی - بدشنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نکاتی مهم در کاشت ابرو

آیا سرطان پستان همیشه متاستاز می دهد؟

جوان سازی پوست با مزوتراپی

سندروم مثانه دردناک