سلام دکتر. ارادت داریم. دکتر من پسر 22 ساله هستم. جوشهای بسیار شدید روی صورتم میزدم که با خوردن راکوتان و آنتی بیوتیک جوشها از بین رفت. الان مشکل اصلی من که واقعا اعتماد به نفسم رو گرفته لک و قرمزی باقیمانده از جوشهاست ، آخرین امیدم ببه شماست، هرچه قدر لازم باشه هزینه میکنم. خواهشا بهترین درمان یا لیزر رو بفرمایید، ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر عجله دارید بهترین درمان لیزر است ولی اگر حوصله داشته باشید با درمان دارویی هم بهبود دارید. ولی در کل لیزرفرکشنال اثر کاملتری دارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آیا پی آر پی برای درمان ریزش مو موثر است؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

توانایی مغز و دیگر اجزای بدن انسان برای زندگی فرازمینی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا انجام عمل ليزيك و لازک برای مبتلايان به قوز قرنيه مجاز است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رادیولوژی کلانژیوگرافی چیست؟

اختلالات حرکتی در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تشخیص حاملگی پوچ با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درد هنگام رابطه جنسی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

راهکارهای مقابله با اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

جراحی سرطان پروستات در چه مواقعی انجام میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]