با سلام آیا با سونوگرافی می توان تفاوت فتق کشاله ران اینگوینال با فتق اسکروتال. را تشخیص داد، اصلا می شود فتق اسکروتال را تشخیص داد

دکتر غلامرضا سیف :

سلام هرني يا فتق اسكروتال جدا از هرني اينگوئينال نيست ، در واقع در فتق غير مستقيم اينگوئينال ، لوپهاي روده در نهايت وارد فضاي اسكروتال مي شود [1400-12-16]

پاسخ سوال پزشکیبیضه

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

تأثیر غذا با حافظه و فراموشی

سوالات رایج تزریق ژل

تزریق بوتاکس به پیشانی چگونه عمل میکند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کربوکسی تراپی چیست؟

هایفوتراپی موثرترین روش رفع غبغب

مخچه ، فراتر از حفظ تعادل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

از پسوریازیس چه میدانید ؟

ژل پروفایلو چگونه بر پوست اثر می گذارد؟