سلام .اقای دکتر میشه همزمان با مصرف اکوتان از کرم های موضعی ضد جوش و ضد لک و لایه بردار و روشن کننده و... استفاده کرد یا اصلا نباید همراه اکوتان از کرم استفاده کرد سوال دوم اینکه چه محصولاتی بهترین برای پوستهای جوشی و حساس و چرب هستن و سوال سوم اینکه بهترین کرم برای جمع کردن منافذ باز صورت چیه؟ من 21 سالمه دخترم.خواهش میکنم زود جوابمو بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف اکوتان همراه با عوارض خشکی پوست است ولی اگر از لایه بردار و کرم ضد لک استفاده می کنید باید مراقب باشید خشکی بیش از حد به پوست شما ندهد [1401-10-20]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان لایه برداری پوست جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

پی آر پی و جوانسازی چهره

رزومه تحصیلی و دانشگاهی دکتر رضا رباطی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

رژیم لاغری همراه با پوستی شاداب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان چاقی

ریفلاکس ادراری یا برگشت ادرار چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روش درمان مزوتراپی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روند عمل جراحی آب مروارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علت و علائم تنگی سوراخ مجرای ادرار

کیت تخمک گذاری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]