با سلام من پسری ۲۲ ساله ریزش مو دارم یک سالی هست دارو مصرف میکنم محلول clobetasol ماینوکسیدیل ۸ درصد فیناستراید و داکسی سایکلین و زینک یا اکوفان یا B6 فیناستراید و دو محلول ثابته اون قرصاشو هر دفه یه چیزی میدن به نظر شما کدوم قرص مکمل فیناستراید بهتره؟ من شنیده بودم فیناستراید عوارض داره مصرف نکردم از اول اما با این حال ریزش موهام خیلی کم شد تا حدود ۱۰ ماه بعد از ۱۰ ماه باز ریزش شدید پیدا کردم و تنها کاری که تو این مدت کردم استفاده از سشوار بوده که قبلا استفاده نمیکردم آیا ریزش شدید بخاطر سشواره؟ آیا همین درمان رو ادامه بدم ؟ فیناستراید رو مصرف کنم؟ برمیگرده؟ یا به مطب مراجعه کنم؟ شهرستان هستم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است همان فیناستراید را با مینوکسیدیل ادامه دهید بقیه مکمل ها لازم نیست [1401-10-05]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بوتاکس

دکتر وحید علیخانزاده [ پوست و مو ]

برای افتادگی ابرو چه کار کنیم؟

تست های تشخیصی برای مردان نابارور

علائم آسیب دیدگی عصب گردن

فیلر بهتر است یا بوتاکس؟

ریزش مو سکه ای

روشهای تشخیص کبد چرب غیر الکلی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی برگشت از عمل وازکتومی به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

فقر آهن در ورزشکاران