سبا سلام خدمت شما آقای دکتر دختری 18 ساله هستم در ساق پاهام لکه های قهوه ای کوچک وسطحی زیادی دارم که در اثر زخم با وسایل نوک تیز ایجاد شدن لکه ها قهوه ای رنگ و کوچک و دایره ای شکل هستند نمیتونم به دکتر مراجعه کنم خواهشا کمکم کنید واقعا اعتماد به نفسم اومده پایین چه چیزی میتونه باعث از بین بردنشون بشه چه پمادی میتونم مصرف کنم.؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من از لک بر های بدن استفاده نمایید اگر فایده نداشت باید لیزر کنید [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیلک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

ناهنجاری های مادرزادی رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع آستیگماتیسم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اگر فاصله بین جلسات لیزر زیاد شود چه میشود؟

افزایش واسکولاریته یعنی چه؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مراحل آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پوکی استخوان و ضرورت انجام سنجش تراکم استخوان

درمان کیست کلیه به وسیله پزشک رادیولوژیست

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روشهای رفع و درمان گودی زیر چشم