سلام دکتر.خسته نباشید.من برای ریزش موی آندروژنیک به دکتر مراجعه کردم و برام ماینوکسیدیل 2% و شامپوضدریزش ایووروشه تجویزشد.بیشتر از 1 ساله که ایووروشه استفاده میکنم ولی میخام شامپوم رو عوض کنم.از شامپو فولیکا خیلی شنیدم.آیا شامپوضدریزش فولیکا برای هرنوع مو مناسبه؟باعث ریزش موهام نمیشه؟شما اونوتوصیه میکنید؟اگ شامپوی مناسب تری میشناسید لطفا معرفی کنید.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شامپو فولیکا مناسب است استفاده نمایید [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیشامپو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر طب سوزنی در درمان گردن درد

اونیکولیز یا جدا شدن ناخن از بستر چگونه درمان می شود؟

عمل بلفاروپلاستی ترانس کونژ چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تغذیه مناسب برای کنکوری ها

افزایش واسکولاریته یعنی چه؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تاثیر میکرودرم ابریژن بر پوست

فیبرومیالژیا یا دردهای مزمن عضلانی اسکلتی

تزریق بوتاکس چشم گربه ای چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لاپاراسکوپی تشخیصی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]