با سلام من خانومی 24 ساله هستم الان 10 ماهه مبتلا به تبخال تناسلی شدم که مرتب عود میکنه و تقریبا همیشه فعاله البته چند بار توسط متخصص زنان معاینه شدم داخل رحم چیزی نیست و هر سری فقط روی لابیایه سمت راست نزدیک سوراخ واژن 1 یا 2 عدد میزنه و موقع ادرار هیچ مشکلی ندارم دونه ها زخم نمیشه فقط میزنه و بعد چند روز خوب میشه من عفونت باکتریالم زیاد میگیرم و شدید آدم مضطرب و حساسی هستم تست اچ ای وی هم دادم که منفی بوده دنبال یک اقدام اساسی هستم همیشه اول سمت راست واژنم درد میگیره بعد دونه ها میزنه

دکتر لادن ناظمی :

درود و ادب . آیا از تشخیص خود مطمئن هستید؟ تبخال تناسلی یا زگیل تناسلی است درمان نهایی ندارد بلکه درمان به صورت کنترل بیماری است و این بیماری ممکن است با عوامل زیادی از قبیل استرس و یا ضعیف شدن قوای بدن عود کند . لذا صرفا قابل کنترل است . [1400-11-25]

پاسخ سوال پزشکیتبخال تناسلی زگیل تناسلی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن : 32240913 - 031

ورزشهای مضر

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی باریوم سوالو (مری)

کک و مک چیست؟ رهایی از کک و مک

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان ضایعات عروقی واریس با اسکلروتراپی

چرا گاهی درمان جوش یا غرور جوانی موفقیت آمیز نیست

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

سرطان آلت تناسلی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تزریق فیلر برای جوانسازی زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نكات مهم دوران شيردهى

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چه عواملی احتمال ابتلای افراد را به تومورهای مغزی افزایش می دهد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]