سلام خسته نباشید من میخوام برای ریزش موهام با توجه به اینکه داروهای هورمونی و غیره دیگه برام اثر نداره از سیکلوسپورین استفاده کنم سیکلوسپورین برای درمان ریزش موی ارثی چقدر تاثیر داره؟ دوز مصرفی برای ریزش مو معمولا چقدره؟ دوز مصرفیو حتما بفرمایید ممنون میشم

دکتر لادن ناظمی :

سلام مصرف سیکلوسپورین برای درمان ریزش مو توصیه نمی شود . [1400-11-25]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن : 32240913 - 031

چسبندگی مهره و اهمیت بالینی آن چیست ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خطر سرخچه در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تفاوت ام آر آی با کنتراست و ام آر آی بدون کنتراست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا دژنرسانس هسته دیسک در بیرون زدگی دیسک نقش اصلی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بی نظمی عادت ماهانه

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

فرق بوتاکس دیسپورت و مصپورت چیست ؟

آمادگی های قبل از انجام رادیولوژی لگن