با عرض سلام و احترام اقای دکتر من جوانی25 ساله هستم که 5 ماه قبل در بازی فوتبال دچار اسیب ناحیه ی مچ پا گردیده ام. ولی فردای آن روز مقدار درد بسیار کاهش پیدا کرد،و روز سوم به یک مقدار رسید که می توانستم راه بروم ولی حرکت به طرفین برایم با درد همراه بوده و نمی توانستم بدوم.ولی از ان روز تا حالا که 5ماه می گذرد همان درد خفیف باقی مانده علارغم استراحت کافی! و برای دویدن اول کمی درد دارم و بعد از گرم شدن بدنم در وسط تمرین درد فروکش میکند،وبعد از تمرین کمی درد دارم ولی تا فردا بهتر می شود.به نظر شما من نباید به تمرناتم ادامه دهم؟برای بهبود آن چه کنم؟

دکتر علی فرخانی :

شما احتمالاً دچار کشیدگی تاندون در مچ پا (Sprain) شده اید و بایستی به پزشک مراجعه کرده و احتمالاً تا 21 روز گچ گیری انجام می دادید. فعلاً التهاب تاندونی مزمن پیدا کرده اید. برای درمان آن می توانید جهت انجام لیزر درمانی و فیزیوتراپی و معاینه، مراجعه حضوری داشته باشید. [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیتاندون

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

ماساژ پوست

تزریق چربی در چه مواردی انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان های طب فیزیکی انحراف شست پا

درد زانو ممکن است یکی از علائم سیاتیک باشد!

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

ماندگاری تزریق چربی چقدر است؟

لیزرهای پوستی در چه مواردی استفاده میشوند؟

چگونه لکه های قهوه ای روی دست را از بین ببریم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]