سلام :خانمی هستم 38 ساله -مدت یک ماه است که مبتلا به درماتیت پلک بالا و پایین چشم هستم.(پوسته پوسته شدن همراه با کمی ورم)..بتازونیت چشمی مصرف کردم ولی فقط تا زمان مصرف مشکلم برطرف می شود. و با استفاده از هر نوع کرم و مرطوب کننده اطراف پلک هایم متورم و قرمز همرا با کمی خارش و سوزش می شود- تشخیص بعدی کرم الیدل بوده که هنوز استفاده نکرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

حتما باید در کنار کرم ضد التهاب مثل بتازونیت مرطوب کننده ا ی که حساسیت ایجاد نکند استفاده نمایید [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت شوره

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تنگی کانال نخاعی و درد اندام تحتانی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علت انجام سونوگرافی بیضه چیست؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت سوم

طب سوزنی در درمان میگرن صددرصد موثر است

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

انواع کرم های لایه بردار و تاثیر آنها

روش های پیوند ابرو

درمان پوسیدگی دندان

شخصیت نمایشی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]