با سلام .من23 سال دارم و از 15 سالگی خارش شدید در پست بیضه ها همراه با ریختن پوسته هنگام خاراندن هستم و پوست ان ظاهر کاملا طبیعی دارد و هر 2 روز یک بار معمولا این خارش به وجود میاید و بعد خاراندن کاملا خارش ان از بین میرود از کرم کلوبتازل استفاده کردم ولی در موقع استفاده خارش خیلی زیاد شد بعد یک هفته استفاده الان باز هم مشکل قبل را دارم از چه دارویی استفاده کنم.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مشکل همین است که کلوبتازول زده اید. باید زیر نظر پزشک به تدریج کورتونهای ضعیف و ضعیف تر مصرف کنید تا خارش و وابستگی شما با هم درمان شود [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیخارش

تلفن : 91620100 - 031

اگزمای سرشتی مقاوم وشدید در بزرگسالی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

مناطق ممنوعه تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پنج عضو صورت شما با افزایش سن پیر می شوند

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کیست تخمدان در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشخیص و درمان اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات

اولین اقدام پس از تشخیص توده پستان بدون سابقه قبلی

چند جلسه مزوتراپی برای تقویت مو لازم است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پوکی استخوان و ضرورت انجام سنجش تراکم استخوان

انگل های روده ای و ملاحظات تغذیه ای و درمانی