با سلام و خسته نباشید خدمت شما من دختری 28 ساله هستم که قبلا هم برای شما مسیج دادم و شما جواب دادین که باید بیشتر توضیح دهم وبه نزد یک روانپزشک بروم حالا من کمی بیشتر در مورد خودم توضیح میدهم .من اینطور که خودم فکر میکنم از حدود سن 10 سالگی به دلیل برخوردهای بد و غیر عاقلانه و شاید ناخواسته اطرافیان (که شامل همه افرادی میشود که در تمام طول زندگی با آنها برخورد داشته ام و دارم)دچار یک سری مشکلات روحی شدم از جمله اعتماد به نفس خیلی پایین که در حال حاضر از این نظر خیلی بهتر شده ام.در آن زمان کسی توجه نداشت که آنها با رفتارهایشان باعث این کار میشوند تا حدود سن 23 سالگی که در این زمان من خودم حس کردم که افسردگی شدید گرفته ام در این زمان والدینم باز هم متوجه این موضوع نشدند ولی در دانشگاه 2 تا از استادانم و 1 از دوستانم که چندان هم با هم صمیمی نبودیم متوجه این موضوع شدند و قصد کمک به من داشتند اما من یک ویژگی بدی که دارم این است که دوست ندارم در مورد مشکلاتم از کسی کمک بخواهم و برای همین هر چقدر آنها خواستند که من از آنها کمک بگیرم این کار را نکردم تا اینکه خودم از مادرم خواستم که من را نزد دکتر اعصاب و روان ببرد چون عصبی بودنم باعث سوزش در کف سرم شده بود و این خیلی من را اذیت میکرد .مادرم هم من را برد و دکتر تشخیص داد من افسردگی دارم و به من قرص نوتروترپتلین داد بعد از حدود یک ماه از مصرف آنها من خیلی بهتر شدم و احساس خوبی داشتم تا حدود یک سال من خوب بودم اما دوباره یک مشکل دیگر برای من پیش آمد به این صورت که من میترسیدم که بیرون بروم چون احساس میکردم در آن لحظه زشت هستم و این بار حالم خیلی بدتر از قبل شده بود البته در این مدت مرتب پیش پزشکم هم میرفتم وقتی بعد از این اتفاق دوباره نزد پزشکم رفتم اینبار علاوه بر قرصهای اول به من Asentra 100 هم داد و همچنین قرص پیرستام 800 بعد از حدود شاید 2 سال من بهتر شدم و الان حدود 2 سال است که آن حالت بکلی از بین رفته من از آ ن موقع به بعد حالم خوب شد به طوری که 2 سال پیش دکترم نرفتم و احساس شادی داشتم و قرصهایم را خودم کم کم نه یکدفعه داشتم کم میکردم طوری که دیگر قرص Asentra را دیگر نمی خوردم اما از حدود 6 ماه پیش یعنی حدودا اوایل بهمن ماه وقتی که من برای انجام عمل جراحی فک باید دندانهای عقلم را میکشیدم حال من دوباره تغییر کرد وقتی که دو دندان عقل بالا را کشیدم و دو دندان عقل پایین را هم جراحی کردم و پس از جراحی آنها وقتی که در خانه به مدت یک هفته مجبور شدم بمانم چون صورتم بسیار ورم کرده بود در آخرین روزهای خوب شدنم بودم که ناگهان یک حالت بسیار مسخره که خیلی ها آن را درک نمی کنند در من بوجود آمد و آن این بود که من که تا آن زمان همیشه در حضور بیشتر افراد مگر افراد معدودی احساس راحتی داشتم و روابطم بسیار خوب بود که گفتم مگر چند نفر از مردهای فامیل که احساس خجالت داشتمالبته نه به این صورت الان .ولی در این زمان من اصلا تغییر عجیبی کردم بطوریکه به طور مثال (من که در حضور دامادمان که قبلا کاملا راحت و ریلکس بودم از آن زمان تا امروز وقتی که حضور داشت دیگر نمی توانستم راحت باشم به طور ناخواسته مثلا هنگامی که tv نگاه میکنم یا با کسی حرف میزنم انگار اصلا حواسم را نمی توانم مثل قبلا به موضوع مورد نظرم جلب کنم و در حالی که ظاهرا tv تماشا میکنم همه اش حواسم به آن فرد است یعنی پشت نگاهم و این مسئله را آن شخص نیز متوجه میشود چون از روی تغییر برخوردش با من متوجه میشوم و در بعضی اوقات ممکن است باعث سو تفاهم شود) در ابتدا این مسئله را من فقط نسبت به افراد معدودی داشتم اما هر چه بیشتر میگذرد من نسبت به تمام افراد چه پیر چه جوان چه غریبه چه آشنا چه پدر چه برادر همین حالت را پیدا کردم و فکر کنم دارم کم کم دیوونه میشم و اعصابم خورد خورد شده و کف سرم دوباره شروع به سوزش کرده مثل چند سال قبل و این مسئله باعث شده تا من از حضور داشتن در جمع فامیل و غریبه ها و حتی خانواده خودم اجتناب کنم و نتوانم در هیچ جمعی باشم با یک مشاور البته صحبت کردم 2 جلسه و او گفت که این به خاطر اعتماد به نفس پایین شماست ولی من فکر میکنم اینطور نیست چون من اعتماد به نفسم خیلی بالا رفته و البته به دکتر خودم هم مراجعه کردم ولی دوباره یک عالمه دارو داد من راستش دیگه دوست ندارم داروی اعصاب بخورم داروهایی که داد اینهاست: asentra 50 شب1 تری فلوئوپرازین 1 1 شب تریفن 2 یک دوم شب آمی کلومیپرامین 25 2 عدد شب البته ادامه این نامه رو که دارم مینویسم زمانیه که الان یک سال از بیماریم میگذره و 29 ساله شدم و دوباره به دکترم مراجعه کردم ولی هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتم و ذره ای بهبودی در خودم ندیدم عاجزانه از شما در خواست دارم که برای من یک نسخه بدین چون واقعا نمیدونم چیکار کنم .هر روز هم دارم بدتر میشم .البته اینم بگم که توی نامه قبلیم شما به من فرمودین من بیماری دو قطبی دارم.حالا خواهش میکنم بگین چه داروهایی مصرف کنم.با تشکر از زحمات شما یا اگه دکتر خوبی مثل خودتون سراغ دارین به من معرفی کنین

دکتر محمد والی پور :

توجه داشته باشید که بیماری شما مثل سایر بیماریهاست، مثل اسم، انفلوآنزا، فشار خون و.... لذا درمان شما عمدتا داروئی است و در کنار آن مشاوره. دراین بیماری نگاه انسان به خود، محیط و آینده منفی میشود.داروهاتون مناسبه ولی فکر میکنم مقدار اسنترا و تریفلوئوپرازینتون را باید با مشورت با پزشکتون افزایش دهید. همانطور که دقت کرده اید شما بهتر و نه بدتر ، شده اید و متاسفانه باید مجدّانه ادامه دهید [1388-10-22]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی اعصاب روان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان سپاهان ، طبقه 4
تلفن : 32241146 - 031

منافذ باز پوست چیست؟

پی آر پی چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ماموگرافی چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی برداشتن خال کیسینگ

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مهمترین نکات بعد از لیزر موهای زائد

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ملاسما چیست و بهترین درمان ملاسما

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه و درمان پوکی استخوان (3)

علت ریزش مو در جوانی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مراحل و کاربردهای تزریق چربی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]