با سلام و خسته نباشید من دختر 20 ساله هستم با پوست چرب و سبزه به خاطر کک و مکم به دکتر رفتم دکتر برام دارو pangel ,ketrel ,eldoquin ,اداپالن تجویز کرد استفاده کردم ولی فایده نداشت درضمن دختر عموم هم کک و مک داشت که با هیدرو کینون کاملا خوب شد ولی من هیدروکینون رو هم امتحان کردم ولی اثر نداشت خواهش میکنم برام دارو معرفی کنیدبا تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من لیزر بهترین درمان است و دارو درمانی برگشت دارد [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال کک مک

تلفن : 91620100 - 031

بهترین و موثرترین روش های جوانسازی پوست

بیرون زدگی دیسک گردن چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بررسی شیوع کمبود آنزیم G6.P.D در نوزادان مبتلا به هیپربیلی روبینمی

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

جوانسازی و رفع پف زیر چشم با اندولیفت

مراقبت های بعد از کانتوپلاستی یا چشم گربه ای

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت و درمان خشکی و پوسته شدن اطراف ناخن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دستگاه های مورد استفاده در رادیولوژی