سلام من یک بچه دارم اما پریودی نامنظم چند ماه یک بار گاهی هم چند روز فقط لک می بینم و بعد پاک می شوم دوسالی میشه که پیش دکتر زنان نرفته ام سونوگرافی که رفتم گفت تنبلی تخمدان داری می خوام بدون علت لک بینی چیه چون کیست نداشتم و این عدم پریودی منظم برای بارداری مجدد مشکلی پیش میاره ؟در ضمن برای بارداری اول هم 3ماه دارو مصرف کردم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی همانطور که در سونوگرافی تشخیص داده شده احتمالا مبتلا به تنبلی تخمدان یا همان تخمدان پلی کیستیک است پیشنهاد می کنم برای درمان پیش از اقدام به بارداری دوم برای ویزیت اقدام کنید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا زگیل تناسلی درمان قطعی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بیماری سلیاک چیست؟

آیا آرتروز زانو قابل درمان است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اثر مزوتراپی صورت در جوانسازی

آیا مصرف موضعی ویتامین ث پوست را جوان می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

پاکسازی پوست

نکات قبل و بعد سلول درمانی

سندروم عضلانی شانه درد

جوانسازی با میکرونیدلینگ