باعرض سلام وخسته نباشيد.سه ماه ونيم از جراحي بينيم ميگذره.ولي هنوز جاي بخيه كنار هاي بينيم از بين نرفته وخارش دارد.يك ماه بعد از عمل پماد آلفا استفاده كردم وجراحم گفت رژودرم استفاده كن كه حساسيت پوستي نشون دادم. الان دو ماهه روزي سه با ژل CICACTIVE استفاده ميكنم ولي موثرنبوده.بطوريكه وقتي جاي بخيه رو نگاه ميكنم هنوز بافت كامل بهم جوش نخورده ومقداري باز و قرمزه.آيا كرم ديگه اي وجود دارد؟؟؟باتشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید ژل کنتراکتوبکس موثر باشد اگر نبود لیزر باید انجام دهید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیاسکار

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تزریق فیلر بینی در چه مواردی انجام میشود؟

نقش مکمل هیدروکسی بتامتیل بوتیرات در ورزشکاران

انواع لیزر برای جای بخیه

چه چیزی باعث ایجاد احساس لرزش و نبض در واژن می شود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

جوانسازی با تزریق فیلر

فتق دیسک کمر و گردن چگونه درمان میشود؟

روشهای تزریق داخل مفاصل محیطی و بافت نرم

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع اختلالات صوت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]