باسلام میزان نرماله حرکات جنین در هفتهٔ ۳۷ بارداری چقدر است پسر من تکون میخوره اما نسبت به قابل حس می‌کنم کمتر شده مرسی‌ از راهنمایتان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به بخش کاهش حرکات جنین در بارداری در سایت مراجعه کنید. در هفته های پایانی به دلیل افزایش سایز جنین حرکات جنین کمتر می شود ولی در صورت کاهش حرکات بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیجنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جراحی بزرگ کردن سینه در ترنس ها

اصلاح پیر چشمی دیگر یک رویا نیست

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

روشهای غیرجراحی لیفت ابرو کدامند؟

بیماری سرطان حالب چیست و چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

انواع سونوگرافی های دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیپو ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

انواع دررفتگی مفصل لگن و درمان آن

لیزر تخصصی مدیواستار و کاربردهای آن