سلام اقای دکتر من 18 سالمه و از 16 سالگی یه لکه هایی مثل کک مک زد به دستام و رفتم دکتر و برام ویتامین نوشت که اصلا ربطی به کمبود ویتامین نداشت و الان با گذشت دو سال تموم بدنم پر شده از این لکه ها که درست شبیه کک مک ولی روی کمر و شکمم و یه چند جای دیگه از بدنم اندازه ی اونا به دو سانتی مترم میرسه اقای دکتر خواهش میکنم راهنماییم کنین من باید چیکار کنم الان؟؟؟؟؟ایا با لیزر قابل درمان؟؟؟؟؟فکر کنم 300 تا شایدم بیشتر باشند هزینش چقدر میشه؟ایا قابل بازگشت؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابم بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من این ضایعات کافه اوله است نه کک مک. احتمال زیاد با لیزر درمان میشود به متخصص پوست مراجعه نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

فوردایس چیست؟، ضایعات فوردایس تناسلی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کاشت مژه با چه عوارضی همراه است؟

حمله (هراس) پانیک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

نوار عصب عضله چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تفسیر سونوگرافی مثانه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چی باعث میشه جوش ایجاد یا تشدید بشه؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

شرایط انتقال جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مژه های بلند پرپشت و زیبا داشته باشید

چرا جوانان به دیسک گردن مبتلا میشوند؟