سلام دکتر من دختری 23 ساله هستم در ناحیه کشاله رانم(خط مایو) موهای زائد دارم و هر بار با تراشیدن آن با ژیلت در موقع رشد متوجه میشم که زیاد شدن میترسم وسعت بگیرن و بیاد تا رونم آیا مشکل هورمونی دارم؟راه حل چیه؟در ضمن وقتی موهای این قسمت میخواد رشد کنه جوش میزنه و جاش می مونه برای از بین رفتن جای این جوشها باید چه کنم؟شنیدم لایه بردار خوبه آیا فایده داره؟ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

دلیلی ندارد که مشکل هورمونی داشته باشید. بهترین راه لیزر موهای زائد است.برای جوشها محلول انتی بیوتیکی استفاده نمایید [1401-10-20]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

دلایل انجام تست ورزش قلب چیست؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

عمل تنگی مجرای ادراری به چه مراقبتهایی نیاز دارد و عوارض آن چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مزایای تزریق چربی

آتروفی بیضه چیست و چه علائم و عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درماپن روشی برای جوانسازی پوست

کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

طب فیزیکی چیست و چه بیماری هایی را درمان می کند؟

عوارض جبران ناپذیر خودارضایی واقعیت دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

عوارض جدید کرونا بر سلامت گوش و شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]