بررسی خواص سبزی والك
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irوالک
نوعی سبزی صحرایی است که از مناطق کوهستانی برداشت میشود.
برگهای آن نواری شکل و دارای یک پیاز کوچک و گل است.
برگ و پیاز آن خوراکی، اما گل آن تلخ و در غذا استفاده نمیشود.
خواص خام آن بیشتر از پختهاش است و از آن در کوکو، سبزی پلو، آش و... استفاده میشود.
این سبزی سرشار از ویتامینهای A، B، C و املاح معدنی منگنز، روی، گوگرد و کلسیم است.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
علل دردهاي مزمن اندام فوقانيدکتر علی نقره کار [ متخصص درد ] پوست شما از کدام نوع است ؟دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ] روش استفاده از نخ دندان ( بخش سه )دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ] PGD ( تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی )دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] فواید و عوارض ماینوکسیدیلدکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ] جراحی استئوتومی فک بالا همراه با پیوند استخواندکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت