دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]آدرس وب سایت : www.doctornazemi.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111 تلفن مطب : 32240913 - 031

پلاسما جت روشی غیرتهاجمی و کم عارضه برای جوانسازی پوست است که بدون نیاز به جراحی و برش آسیب های آن را برطرف می کند. به علاوه طول جلسات پلاسما جت بسیار کوتاه بوده و دوره نقاهت کوتاهی نیز دارد. این ها دلایلی هستند که امروز پلاسما جت به یکی از محبوب ترین روش ها در دنیا تبدیل شده است

پلاسما جت باعث جمع شدن لایه های زیرین پوست شده و افتادگی ها و چین و چروک های آن را از بین می برد. به همین دلیل می توان از آن برای رفع چین و چروک ایجاد شده در نواحی مختلف چهره استفاده کرد. با استفاده از این روش می توان چین و چروک های ریز ایجاد شده در نواحی حساس صورت همچون کناره چشم ها را به راحتی برطرف کرد. علاوه بر آن می توان شل شدگی و افتادگی پلک ها را نیز بهبود بخشید. پلاسما جت یکی از روش های لیفت بینی نیز می باشد که با استفاده از آن می توان فرم بینی را اصلاح کرده و برخی از ایرادهای ظاهری آن را نیز برطرف کرد.

پلاسما جت در اصفهان توسط دکتر لادن ناظمی، با ارائه بهترین نتایج، و پیش بینی حداقل عوارض انجام می شود. اگر مایل به جوانسازی پوست با این روش می باشید؛ می توانید جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32240913 - 031 تماس حاصل فرمایید.

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

بدون شک ماندگاری نتایج پلاسما جت از روش های جراحی کمتر خواهد بود. چراکه در این روش تغییرات بنیادین در پوست، پلک یا بینی فرد ایجاد نمی شود و تنها مشکلات ظاهری که مربوط به پوست این نواحی می شوند، برطرف خواهند شد. اما قطعا ماندگاری این روش از دیگر روش های غیرتهاجمی نظیر تزریق بوتاکس، تزریق ژل ، تزریق چربی و… بیشتر خواهد بود. بسته به اینکه پلاسما جت برای درمان کدام ناحیه از چهره به کار می رود، مدت زمان ماندگاری آن متغیر است. معمولا این زمان بین 1 تا 3 سال است. آمارها نشان داده است که در بیشتر موارد نتایج پلاسما جت حدود 3 سال ماندگاری دارند. بنابراین شما می توانید به عنوان روشی با اثرات بلندمدت بر روی آن حساب باز کنید.

پلاسما جت

عوامل موثر بر ماندگاری پلاسماجت

بسته به اینکه در چه سن و سالی برای پلاسماجت اقدام می شود، ماندگاری نتایج آن متفاوت خواهد بود. در سنین بالاتر معمولا چین و چروک ها یا افتادگی های نواحی مختلف شدیدتر بوده و درمان آن ها کمی مشکل تر است. در سنین پایین با توجه به خفیف تر بودن آسیب ها و انعطاف پذیر بودن آن نتایج برای مدتی طولانی تر باقی خواهند ماند. علاوه بر آن با افزایش سن پوست کم کم چربی خود را از دست می دهد و ترمیم آن کار دشوارتری خواهد بود. بنابراین در سنین بالاتر نتایج پلاسماجت برای مدتی کوتاه تر باقی می مانند.

علاوه بر این اگر فرد در سنین نوجوانی برای پلاسما جت اقدام کند، نباید انتظار نتایج طولانی مدتی را داشته باشد. چراکه در این سن هورمون ها به تعادل نرسیده اند و تغییرات چهره و پوست فرد بسیار زیاد است. بنابراین اثرات پلاسما جت تا حد زیادی تحت تاثیر تغییرات هورمونی قرار می گیرند و به ثبات نمی رسند. همین عامل باعث می شود که در سنین زیر 18 سال، ماندگاری این روش حتی به زیر یک سال برسد. به همین دلیل پزشکان معتقدند که بازه سنی مناسب برای پلاسماجت بین ۲۰ تا ۷۰ سال است.

اینکه پوست فرد چرب، خشک، معمولی یا مختلط باشد، می تواند در ماندگاری نتایج پلاسما جت اثر بگذارد. علاوه بر این میزان انعطاف پذیری پوست نیز از عوامل موثر بر مدت ماندگاری است. معمولا پزشک قبل از انجام پلاسما جت فرد را معاینه می کند و با توجه به نوع پوست او تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان را تعیین می کند. در واقع افرادی که به دلیل نوع پوست خود ممکن است ماندگاری کمتری را تجربه کنند، تعداد جلسات بیشتر می شود تا نتایج برای مدت بیشتری باقی بمانند.

بسته به اینکه میزان افتادگی یا چین و چروک در چهره فرد چقدر است، مدت زمان ماندگاری پلاسماجت متفاوت خواهد بود. معمولا از پلاسماجت نمی توان برای درمان کامل چین و چروک ها و افتادگی های خیلی شدید استفاده کرد. پزشک معمولا به چنین افرادی جراحی را توصیه می کند. درصورتی که آسیب فرد خفیف یا متوسط باشد، مدت زمان ماندگاری نتایج بیشتر خواهد شد.

درصورتی که افتادگی یا چین و چروک موجود در چهره افراد به دلیل افزایش سن یا عوامل طبیعی رخ داده باشد، ماندگاری نتایج بیشتر خواهد بود. چراکه در این موارد پوست هنوز ترکیبات طبیعی خود را به طور کامل از دست نداده و با تقویت آن ها می توان به نتایج بهتر دست پیدا کرد. اما اگر دلیل ایجاد آسیب در پوست مواردی نظیر مصرف سیگار و قلیان، مصرف الکل یا برخی بیماری های پوستی باشد، پلاسماجت نمی تواند برای مدتی طولانی آن ها را برطرف کند. به خصوص اگر پس از انجام پلاسماجت مصرف این مواد یا بیماری ادامه داشته باشد.

پلاسما جت را می توان برای درمان آسیب های موجود در نواحی مختلف چهره استفاده کرد. بنابراین می توان گفت محلی که پلاسما جت به آن تابانده می شود در ماندگاری نتایج موثر خواهد بود. معمولا ماندگاری پلاسما جت پلک یا بینی حدود 3 سال است. اما در بخش های دیگر صورت نظیر خط اخم،خط لبخند و… می توان تا 5 سال نیز به ماندگاری نتایج امیدوار بود. علاوه بر این در افراد با سنین بالاتر احتمال کاهش مدت زمان ماندگاری در نواحی که مستعد چین و چروک هستند، بیشتر خواهد شد.

شیوه کلی انجام پلاسماجت یکسان است اما در شیوه تابش پلاسما، انتخاب محل تابش، نوع دستگاه پلاسما جت و تعداد نقاط درمان تفاوت هایی وجود دارد که باعث تفاوت در تکنیک های پلاسماجت می شود. همین تکنیک می تواند زمان ماندگاری پلاسما جت را تغییر دهد. پزشکان مختلف در کلینیک های متفاوت از روش های متنوعی برای پلاسماجت استفاده می کنند که معمولا ماندگاری آن ها بیشتر از 5 تا 7 سال نخواهد شد.

در طول جلسات مشاوره قبل از عمل، پزشک ممکن است با توجه به شرایط فرد بیشتر از یک جلسه پلاسماجت را برای او تجویز کند. این موضوع برای اطمینان از برطرف شدن کامل آسیب و تاثیرگذاری پلاسماجت است. اما در مواردی نیز پزشک صرفا برای تثبیت نتایج و افزایش زمان ماندگاری این جلسه اضافه را تجویز می کند. در چنین مواردی معمولا جلسه تثبیتی 8 هفته پس از اولین جلسه انجام می شود. در موارد دیگر نیز فاصله جلسات پلاسماجت بسته به تشخیص پزشک بین 1 تا 2 ماه است.

حتما پزشک پس از انجام پلاسما جت توصیه هایی به شما می کند. توصیه هایی نظیر تمیز نگه داشتن محل درمان، دوری از نور خورشید، عدم استفاده از مواد آرایشی، دوری از محیط های آلوده، خودداری از فشار یا ماساژ دادن ناحیه درمان و… از جمله این توصیه ها هستند. رعایت این موارد شاید برای چند روز یا نهایتا یکی دو ماه فرد را آزار دهد. اما در نهایت باعث افزایش زمان ماندگاری نتایج خواهد شد. در مقابل عدم رعایت موارد نه تنها ماندگاری نتایج را کوتاه تر می کند، بلکه ممکن است فرد را به نتایج دلخواه نیز نرساند.

سبک زندگی پیش و پس از پلاسما جت تاثیر زیادی در ماندگاری آن دارد. معمولا افرادی که مرتب کاهش یا افزایش وزن دارند، با انجام پلاسما جت ماندگاری کمتری را تجربه خواهند کرد. چرا که در اثر تغییرات وزن مداوم پوست آن ها حالت ارتجاعی خود را از دست داده و شل شده و درمان آن کار مشکلی است. علاوه بر آن افراد سیگاری نیز نمی توانند نتایج طولانی مدتی را انتظار داشته باشند. در این افراد غلظت خون باعث از بین رفتن طراوت و شادابی شده و اگر فرد مصرف سیگار را بعد از پلاسماجت قطع نکند، در مدتی کوتاه نیاز به ترمیم نتایج پیدا می کند.

رژیم غذایی به اندازه دیگر موارد گفته شده در ماندگاری نتایج اثرگذار نیست اما نمی توان تاثیر آن را نادیده گرفت. معمولا رژیم های غذایی با حجم زیادی از غذاهای چرب، شور یا شیرین، باعث ایجاد آسیب در پوست می شود. تداوم این رژیم باعث ماندگار شدن آسیب ها شده و درمان آن ها را مشکل تر می کند. علاوه بر آن پس از پلاسما جت نیز این رژیم ها همچنان بر روی پوست تاثیر منفی می گذارند و نتایج عمل را تحت تاثیر قرار می دهند.

آدرس اینستاگرام دکتر لادن ناظمی

مدت ماندگاری پلاسما جت صورت چقدر است ؟

مدت ماندگاری پلاسما جت که اغلب طولانی است در کنار بهبودی سریع آن یکی از ویژگی هایی است که سبب شده است افراد زیادی به این تکنیک جوانسازی پوست ، جذب شوند. ماندگاری پلاسما جت صورت به عوامل متعددی از جمله تعداد جلسات درمانی، سبکی که فرد برای زندگی خود انتخاب کرده است و همینطور روند پیری صورت وابسته است. علاوه بر این در درمان برخی از معضلات پوستی ماندگاری پلاسما جت صورت نتایجی دائمی به همراه دارد این در حالی است که برخی از نقاط صورت، بدون تاثیر پذیری طولانی مدت از درمان، روند پیری خود را دنبال می کند. در این موارد لازم است جهت افزایش ماندگاری پلاسماجت صورت، هر از چند گاهی حتی به مدت چند سال پیاپی درمان را تکرار کرد. در حالت کلی می توان گفت که ماندگاری پلاسما جت صورت با هر بار درمان تقریبا به مدت یک سال ادامه پیدا می کند.

با گسترش تزریق پرکننده ها، افراد سودجو انگیزه پیدا کردند تا بدون دانش، تجربه و مهارت کافی، اقدام به تزریق ژل نمایند. تزریق فیلر در اصفهان نیز خدمتی است که فقط و فقط باید توسط پزشک انجام شود و این اقدام، در اماکنی مانند آرایشگاه ها و مراکز غیر مجاز سطح شهر، بر خلاف قاعده است و تخلف محسوب می گردد. به همین جهت توصیه می شود؛ برای این عمل به پزشکان پوست مراجعه کرده تا از عوارض غیر قابل پیش بینی تزریق ژل یا فیلر جلوگیری نمایید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی مناسب برای محافظت از سلامت پروستات

دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

عوارض و پیشگیری از پوکی استخوان

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کانتورینگ یا زاویه سازی صورت با تزریق ژل

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

عوارض قرص های ضد بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رژیم غذایی مناسب درمان اگزما

دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

لیزر ان دیاگ برای درمان عروق واریسی

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

پروتز سینه از چه جنسی است؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

درباره شانه منجمد بیشتر بدانید؛علت، علائم و درمان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پاکسازی پوست صورت

دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر محمد آذربایجانی - اعصاب ، روان و مشاوره
دکتر محمد آذربایجانی

اعصاب ، روان و مشاوره


www.drazarbayejani.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت