دکتر جمال الدین حسن زاده - متخصص پوست و مو

فیلر دائم یا موقت، کدام یک بهتر است؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drhassanzadeh.net
آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم تلفن مطب : 33246361 - 087

با گذشت زمان و افزایش سن، چربی های زیر پوست کاهش می یابد و باعث می شوند عضلات و استخوان های صورت بیشتر نمایان شوند، همین امر سبب می شود چین و چروک پوست افزایش یافته و زیبایی پوست کمتر شود. امروزه بسیاری از روش های غیر جراحی راحتی برای بازگرداندن زیبایی و جوانی به پوست ابداع شده است که می توان با استفاده از این روش ها و تمدید مجدد آنها زیبایی پوست را بازگرداند. یکی از بهترین و در دسترس ترین روش ها برای کاهش چین و چروک صورت و فرم دهی به آن استفاده از فیلرها و پر کننده ها می باشد. این فیلرها و پرکننده ها خود به دو دسته ی دائم و موقت تقسیم بندی می شوند.

پرکننده ها معمولاً محصولاتی طبیعی و غیر طبیعی هستند که به که به داخل خطوط، چین و چروک ها و بافت های مختلف صورت و بدن تزریق می شوند. هدف از تزریق این فیلرها، کاهش چین و چروک، برجسته سازی نقاطی از صورت و حجم دهی می باشد. پزشک با تزریق فیلر دائم و یا موقت در زیر پوست شما حجم بیشتری ایجاد می کند و این حجم دهی چین و چروک های گونه و سایر نقاط دست و صورت را از بین می برد. فیلر های موقت در گذر زمان جذب بدن می شوند و از بین می روند. فیلر های موقت حدود 4 ماه ماندگاری دارند و بعد از 4 ماه بیش از 30% از ژلی که به زیر پوست تزریق شده جذب بدن می شود. برای نگهداری اثرات این تزریقات معمولاً نیاز به تمدید مجدد است، از این رو برخی به دنبال فیلرهای دائمی هستند. تزریق فیلر گاهی با توجه به خواسته فرد مراجعه کننده به صورت دائمی انجام می شود، یعنی به این صورت است که افراد بعد از تزریق تا مدت های طولانی می توانند این فیلر را زیر پوست خود حفظ کنند. لازم به ذکر است که استفاده از این فیلر ها بدون خطر نیست و توصیه می شود که از آنها استفاده نکنید؛ زیرا به دلیل عوارض خطرناک و جانبی بسیار زیادی که دارند محبوبیت خود را از دست داده اند. تمامی فیلرهای دائمی که از ابتدا وارد بازار زیبایی شدند، از ایمنی پایینی برخوردار بودند و از دور رقابت ها خارج شدند. در حالت کلی فیلرهای دائمی زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که چین و چروک های پوست از عمق بسیار زیادی برخوردار باشند.

یکی از بهترین روشهای جوانسازی و فرم دهی به صورت و بدن، تزریق فیلر می باشد که به مهارت بالایی نیاز دارد. تزریق فیلر در سنندج توسط دکتر جمال حسن زاده، با مطلوب ترین نتایج ماندگار صورت می گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.

انواع فیلر مورد استفاده در تزریق

هیالورونیک اسید

هیالورونیک اسید را می توان محبوب ترین ماده پر کننده چین و چروک پوستی دانست. البته این ماده به صورت طبیعی در زیر پوست وجود داشته و توسط بدن تولید می شود که به علت عوارض افزایش سن مقدار آن کمتر شده و پوست چروک می شود. از این رو در مواد تزریقی جدید برای رفع چین و چروک از آن بهره می برند. نتایج حاصل از تزریق فیلرهای هیالورونیک اسید، معمولاً خیلی زود ظاهر می شوند. البته این موضوع به مهارت پزشک و سوخت و ساز بدن فرد نیز بستگی دارد؛ چراکه در برخی افراد، ظهور آن به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. تحقیقات بسیاری در این زمینه صورت گرفته است که برخی از آنها نشان می دهند که تزریق مکرر هیالورونیک اسید سبب تحریک تولید کلاژن به صورت طبیعی می شود و همین امر سبب کاهش چین و چروک ها در طی زمان خواهد شد.

ژل مصنوعی

این گروه از پرکننده ها در واقع شامل مواد آزمایشگاهی هستند که به صورت طبیعی در پوست وجود ندارند. البته شاید این مواد عوارض بیشتری داشته باشند؛ اما تأثیر خود را مدت زمان بیشتری حفظ خواهند کرد؛ چراکه بدن آنها را جذب نمی کند. از آنجا که این فیلرها به صورت طبیعی در بدن نیستند، این امکان وجود دارد که پس از تزریق، پس زده شوند. شاید ماندگاری طولانی تر، دلیل مهمی برای انتخاب ژل مصنوعی توسط برخی افراد باشد. با این وجود استفاده از فیلرهای طبیعی می تواند گزینه ایده آل تری برای افراد متقاضی تزریق ژل باشد.

ژل تشکیل شده از کلاژن

این مواد در دسته اولین تولیدات در زمینه تزریق فیلر یا ژل قرار می گیرند و ژل تشکیل شده از کلاژن از بدن گاو گرفته می شد. این کار به خوبی انجام می شد تا اینکه بدن برخی بدان واکنش آلرژیک نشان داد. همین امر موجب گردید تا استقبال از آنها کمتر شود. البته امروزه شیوه های نوین تری در پردازش کلاژن صورت گرفته است و این ماده به صورت مصنوعی تولید و در تزریق ژل و فیلر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برخی معتقدند نتایج تزریق ژل صورت تشکیل شده از کلاژن، بهتر از نوع گرفته شده از بدن جانوران است. تزریق این فیلرها موجب تقویت شرایط پوست، بهبود ساختار آن و همچنین از بین بردن خط و خطوط چهره افراد می شود.

فیلر دائم یا موقت، کدام یک بهتر است؟

مزایای تزریق فیلر

تزریق فیلر مزایای زیادی برای پوست دارد و باعث شده تا این روش روز به روز متقاضیان بیشتری داشته باشد. این مزایا شامل موارد زیر است:

موارد تأثیرگذار در ماندگاری فیلر ها

فیلر دائمی چیست؟

فیلر های دائمی نیازی به تزریق منظم ندارند؛ اما به طور کلی چیزی به اسم دائمی در ژل وجود ندارد و فیلرهای دائمی تنها بازه بیشتری (تقریباً ۳ الی ۴ سال) دوام می آورند. برای تخلیه این گونه فیلرها معمولاً به یک عمل سرپایی نیاز است و در این صورت نیز تمامی مواد خارج نمی شود. فیلرهای دائمی ممکن است حساسیت زا باشند و همانطور که ذکر شد با خارج کردن فیلر از بدن نیز به دلیل باقی ماندن بخشی از آن در بدن فرد ممکن است اثرات حساسیت زا همچنان باقی باشد.این فیلر های مصنوعی به طور کلی مضر و غیر ایمن هستند و چون از مواد مصنوعی تشکیل شده اند امکان اینکه بدن با آن سازگار نباشد بسیار زیاد است. همچنین ممکن است این واکنش های بدن باعث ایجاد اثرات منفی دائمی شود.

فیلر موقت چیست؟

اسید هیالورونیک و ژوویدرم از انواع مواد به کار رفته در فیلرهای موقت هستند که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این فیلر ها معمولاً به راحتی توسط بدن جذب می شوند و در طولانی مدت از بین می روند. بازه ماندگاری این فیلرها بین ۶ ماه تا یک سال می باشد. برای گرفتن نتیجه دائمی باید به طور مداوم برای تمدید مراجعه کنید. عوارض موقت این فیلر ها نیز همچون فیلرهای دائمی بعد از دو رو ز از بین می رود. البته ممکن است چه در روش دائمی چه در روش موقت، کبودی هایی مشاهده شود که این مورد نادر است.

فیلر چگونه تزریق میشود؟

قبل از تزریق فیلرها یا مواد پرکننده ابتدا پوست با یک بیحس کننده موضعی بیحس می شود. سپس پزشک با استفاده از یک سوزن فیلر را در زیر پوست تزریق می کند. یک جلسه درمان حدود 15 دقیقه طول می کشد. برخی از مواد پرکننده در جلسات تکراری با فاصله چند هفته انجام می شود.

مراقبت های قبل از تزریق فیلر

قبل از اقدام به تزریق فیلر لازم است برای کاهش کبودی های احتمالی، از یک هفته قبل از هیچ نوع آسپیرین، ایپوبروفن و داروهای مشابه استفاده نکنید و از مصرف روغن ماهی و ویتامین E بپرهیزید.

مراقبت های بعد از تزریق فیلر

بعد از تزریق این فیلرها باید از لمس و فشار دادن و تحریک کردن محل تزریق شده و همچنین اطراف نواحی تزریق شده تا حدود 6 ساعت خودداری کرد. از کشیدن سیگار و قلیان، استفاده از سونا و جکوزی و نوشیدن مایعات خیلی گرم بعد از تزریق، بپرهیزید. این مراقبت ها در سه روز ابتدایی بعد از تزریق، حساس تر و مهم تر هستند.

اینستاگرام دکتر حسن زاده

کاندید نامناسب تزریق فیلر

تزریق فیلر یک روش جوانسازی بی خطر و امن است؛ اما در این مواقع استفاده از آن توصیه نمی شود:

ماندگاری تزریق ژل

میزان ماندگاری تزریق ژل به شرایط جسمانی و واکنش بدنتان بستگی دارد. به طور معمول ماندگاری فیلر موقت تزریق شده بین 4 الی 6 ماه متغیر است. فیلرهای دائم با اینکه نام دائم به خود گرفته اند حدود دو الی سه سال زیر پوست باقی می مانند و بعد از آن خاصیت خود را از دست می دهند. با توجه به شرایط فیزیولوژیکی بدن هر فرد بین ۴ الی ۱۲ و گاهی نیز ۱۸ ماه متغیر است.

قیمت ژل دائمی صورت

هزینه تزریق ژل لب و یا تزریق به نواحی دیگر بدن بسته به نوع ژل و مقدار مورد نیاز متفاوت است. هزینه درمان به نوع ماده مورد استفاده و ناحیه تحت درمان بستگی دارد و به همین دلیل هزینه ثابتی برای تزریق ژل تعریف نشده است. هرچقدر از مواد بهتری برای درمان استفاده شود و یا کلینیک دارای تجهیزات استاندارد و مناسب تری باشد هزینه های درمان نیز بیشتر خواهد بود.

عوارض تزریق ژل در دراز مدت

تزریق فیلر هم مانند هر روش درمانی دیگر ممکن است عوارضی را در پی داشته باشد. هر چند این روش جزو روش های بدون عارضه محسوب می شود؛ اما ممکن است عوارضی زودگذر در برخی افراد بر جای بگذارد. برخی از عوارض تزریق فیلر زیر آمده است:

کلینیک دکتر جمال حسن زاده یکی از مراکز تخصصی است که با ارائه کلیه خدمات پوست و مو، همچنین لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی، پذیرای مراجعین محترم در سنندج می باشد. اگر مایل به استفاده از خدمات این مرکز می باشید؛ جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33246361 - 087 تماس حاصل فرمایید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش درمانهای دستی یا مانیپولاسیون

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مزایای تزریق ژل چیست؟

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

متخصص رادیولوژی Radiologist چه کسی است؟

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

لیفت ابرو با نخ چگونه انجام میشود؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

عوامل ایجادکننده چین وچروک پوست و روشهای درمان آنها

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی غبغب چه روشی است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عمل پی آر کی (PRK) چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت بیست و یکم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اصوات بلند باعث تجمع مایع در گوش داخلی می شود

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت