دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]آدرس وب سایت : www.drandalib.irآدرس مطب : 1 تلفن مطب : 36294896 - 031
با گذشت زمان و افزایش سن، چربی های زیر پوست کاهش می یابد و باعث می شوند عضلات و استخوان های صورت بیشتر نمایان شوند، همین امر سبب می شود چین و چروک پوست افزایش یافته و زیبایی پوست کمتر شود. امروزه بسیاری از روش های غیر جراحی راحتی برای بازگرداندن زیبایی و جوانی به پوست ابداع شده است که می توان با استفاده از این روش ها و تمدید مجدد آنها زیبایی پوست را بازگرداند. یکی از بهترین روش ها برای کاهش چین و چروک صورت و فرم دهی به آن استفاده از فیلرها و پر کننده ها می باشد.
فیلر یا پرکننده های صورت، موادی مصنوعی یا طبیعی هستند که به داخل خطوط، چین و چروک ها و بافت های صورت تزریق می شوند. اکثر این مواد پرکننده قابل جذب هستند، بنابراین نتایجی که از آن به دست میآید، موقتی است و با توجه به محصول و وضعیت پوست متقاضی، ماندگاری آن میتواند از ماه ها تا چند سال طول بکشد.
تزریق فیلر برای آنکه با نتایجی ماندگار، طبیعی و بدون عارضه همراه باشد، علاوه بر استفاده از مواد معتبر و مرغوب، نیازمند تخصص و مهارت پزشک در تزریق فیلر می باشد. شما می توانید برای تزریق فیلر به دکتر فاطمه عندلیب، متخصص پوست و مو در اصفهان مراجعه نمایید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر عندلیب با شماره تلفن 36260819 تماس حصل فرمایید.
انواع فیلر
برای رفع چین و چروک پوستی از فیلرهای مختلفی استفاده می شود و امروزه تزریق فیلر با تنوع بالایی صورت می گیرد. برخی از انواع فیلر موجود در بازار شامل موارد زیر است:
هیالورونیک اسید
هیالورونیک اسید را می توان محبوب ترین ماده پر کننده چین و چروک پوستی دانست. البته این ماده به صورت طبیعی در زیر پوست وجود داشته و توسط بدن تولید می شود که به علت افزایش سن، مقدار آن کمتر شده و پوست چروک می شود. از این رو در مواد تزریقی جدید برای رفع چین و چروک از آن بهره می برند.
کلسیم هیدروکسی آپاتیت
کلسیم هیدروکسی آپاتیت در استخوان ها وجود دارد. این فیلر از هیالورونیک اسید غلیظ تر می باشد. ممکن است در بعضی موارد غلظت بالای ژل کلسیم هیدروکسی آپاتیت ماندگاری بیشتری داشته باشد. همچنین این ماده پوست را برای افزایش تولید کلاژن تحریک می کند. نسبت به هیالورونیک اسید برای چین و چروک های بسیار عمیق، کاربردی تر است.
اسید پلی ال لاکتیک
اسید پلی ال لاکتیک یک ماده مصنوعی زیست سازگار و زیست تخریب پذیر است. این محصول در تولید طبیعی کلاژن، تأثیرگذار است. فیلر چند روز بعد از تزریق در آن ناحیه حل می شود؛ اما به تدریج پوست را وادار به کلاژن سازی می کند، به همین علت نتیجه نهایی بعد از چند ماه قابل مشاهده می باشد. اسید پلی ال لاکتیک برای ایجاد ساختار، چارچوب و حجم برای صورت استفاده می شود.

پلی متیل متاکریلات
پلی متیل متاکریلات یک فیلر قدیمی است که در سال های گذشته مورد استفاده قرار می گرفت. این ماده حاوی کلاژن می باشد. گاهی برای بهبود چاله های عمیق جای جوش و یا زخم از این فیلر استفاده می شود.
کاربردهای تزریق فیلر
- جوانسازی دست ها
- از بین بردن چین و چروک ها
- حجم دادن به صورت
- زیباسازی بینی
مزایای تزریق فیلر
- فیلرها یا ژل ها کاربرد بسیار وسیعی در جوانسازی و پر کردن صورت دارند.
- برای تمامی افراد بالای 18 سال کاربرد دارد.
- روشی غیر تهاجمی و غیر جراحی است.
- نیاز به بیمارستان و اتاق عمل نیست.
- این روش نیاز به بیهوشی ندارد و فقط بیحسی موضعی و موقتی (حداکثر 2 ساعته) کفایت می کند.
- زمان بهبودی برای تزریق فیلر، سریع است و بسیاری از افراد می توانند بلافاصله به محل کار یا فعالیت های منظم خود برگردند.
- فیلر ها ماندگاری نسبتاً خوبی خواهند داشت؛ اما دائمی نیستند.
- پس از تزریق، خطر بسیار کمی ناشی از عوارض جدی یا عفونت ها متوجه افراد خواهد بود.
- فیلرهای تزریقی را می توان مجدداً شارژ نمود. به این معنی که می توان حجم بیشتری را به نواحی مورد نظر اضافه کرد تا زمانی که به نتیجه دلخواه برسید.
- انتخاب فیلرها برای جوانسازی، حجم دهی و یا زاویه سازی نسبت به جراحی پلاستیک تهاجمی ارزان تر است، بنابراین صرفه اقتصادی نیز دارد.
عمق تزریق فیلر
فیلر ها در اعماق مختلف از روی پریوست تا درم سطحی تزریق می شوند. فیلرهای پایه در درم میانی یا عمقی تزریق می شوند در حالی که در درمان پیشرفته فیلر در عمق بیشتری تزریق می شود. در تکنیک لایه لایه درمان پیشرفته فیلر، فیلرهای با ساختار قویتر مانند CaHA در درم میانی یا عمقی و محصولات ضعیف تر مانند HA در درم سطحی تزریق می شوند. در اصلاح پیشرفته شکل صورت مانند برجسته کردن گونه ها فیلر در روی پریوست تزریق می شود. عمق تزریق با فاکتورهای مختلفی از جمله حرکت راحت سوزن از میان بافت، وجود مقاومت در زمان تزریق و مشاهده نوک سوزن در زیر پوست تعیین می شود. اگر نوک سوزن از زیر پوست دیده شد تزریق بسیار سطحی بوده و باید سوزن خارج شده و در عمق بیشتری تزریق صورت گیرد .
نحوه تزریق فیلر
هرچند بسیاری از فیلر ها خود خاصیت بیحس کنندگی دارند؛ اما معمولاً ۲۰ دقیقه قیل از شروع درمان، از کرم یا اسپری بیحس کننده در محل تزریق فیلر استفاده می شود. فیلر از طریق سوز ن نازک زیر لایه خارجی پوست شما تزریق می شود. تزریق و ماساژ ناحیه مورد نظر تا رسیدن به نتیجه مطلوب و مد نظر شما تکرار می شود.
مراقبت های قبل از تزریق فیلر
- در صورت ابتلا به بیماری های ویروسی مختلف در روزهای منتهی به انجام تزریق فیلر، به پزشک خود اطلاع دهید و درمان های مخصوص ویروس ها را دریافت کنید.
- برای جلوگیری از ایجاد کبودی های وسیع و یا خونریزی های احتمالی حین و پس از تزریق فیلر، مصرف هرگونه مسکن و رقیق کننده های خون نظیر آسپیرین را یک هفته قبل از انجام تزریق فیلر (تحت نظر پزشک) قطع کنید.
- استفاده از کرم ها و یا لوسیون های جلوگیری کننده از پیری پوست را در روزهای منتهی به انجام تزریق فیلر قطع کنید.
- دو هفته قبل از انجام تزریق فیلر برای هیچگونه عمل جراحی نظیر جراحی های دندان، تاتو و دیگر موارد این چنینی اقدام نکنید.
- در هفته منتهی به فرایند تزریق فیلر از هرگونه درمان پوستی نظیر عکس برداری با اشعه، انواع لیزرها و یا سایر اقدامات شیمیایی روی پوست خودداری کنید.
مراقبت های بعد از تزریق فیلر
- بلافاصله پس از تزریق از شما خواسته می شود تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول منطقه تحت درمان را مالش یا ماساژ ندهید. همچنین از انجام تمرینات شدید برای روز اول یا همان روز خودداری کنید.
- روز اول پس از تزریق از خوابیدن به پهلو و روی شکم خودداری کنید و فشار غیر ضروری به ناحیه تزریق وارد نکنید.
- پرهیز از قرار گرفتن در معرض آفتاب و گرما و عدم استعمال الکل و سیگار
افراد منع از تزریق فیلر
- افرادی که مبتلا به دیابت هستند و از انسولین استفاده می کنند.
- افرادی که داروی آسپیرین یا وارفارین مصرف می کنند.
- افرادی که دارای بیماری های سیستم ایمنی مانند لوپوس و روماتیسم و سندرم نفروتیک هستند.
- افرادی که سابقه سکته قلبی دارند.
- زنان باردار یا شیرده
- افرادی که مبتلا به آسم و حساسیت های شدید هستند.
- افراد دارای بیماری قلبی تحت درمان
- افرادی که دارای سابقه سکته مغزی هستند.
- افرادی که دارای مشکلات مربوط به انعقاد خون هستند.
- افرادی که در 6 ماه گذشته و یا 6 ماه پیش رو قصد یا سابقه مصرف اکوتان را دارند؛ چراکه این دارو خطر کلوئید یا اسکار به همراه دارد.
- افرادی که پلاک دهان و دندان دارند.
مدت ماندگاری تزریق فیلر
میزان ماندگاری تزریق به شرایط جسمانی و واکنش بدن فرد، بستگی دارد. به طور معمول ماندگاری فیلر تزریق شده بین ۶ الی ۱۸ ماه متغیر است.
هزینه تزریق فیلر
هزینه تزریق فیلر، بستگی به نوع و برند ژل استفاده شده میزان تزریق، ناحیه درمان، تعداد سرنگ های تزریق فیلر و دستمزد متخصص برای دستیابی به نتایج مطلوب دارد، بنابراین هزینه تزریق فیلر در افراد مختلف متفاوت است. همچنین انتخاب کلینیک نیز در هزینه ی تزریق تأثیرگذار است
عوارض فیلر چیست؟
فیلر هیالورونیک عموماً عارضه خاصی ندارد. پس از درمان ممکن است موضع درمان متورم، قرمز و دردناک باشد که معمولاً طی چند روز بهبود می یابد. آلرژی نسبت به اسید هیالورنیک بسیار نادر است. محل تزریق ممکن است کمی کبود، قرمز یا متورم باشد. عفونت که جزء عوارض نادر است؛ ولی وقتی سوزن به داخل پوست وارد می شود، احتمال ایجاد عفونت هم وجود دارد.
امروزه یکی از رایج ترین اقداماتی که در کلینیک های تخصصی پوست صورت می گیرد؛ تزریق بوتاکس است. این عمل با استفاده از موادی مانند بوتاکس دیسپورت و مصپورت در مطب دکتر عندلیب متخصص پوست و مو در اصفهان انجام می شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با مطب دکتر عندلیب با شماره تلفن 36260819 تماس حصل فرمایید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-31تاریخ بروز رسانی : 1401-05-02 دکتر جمال الدین حسن زاده[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-30تاریخ بروز رسانی : 1401-05-02 دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-28تاریخ بروز رسانی : 1401-04-30 دکتر هما فاتحی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-24تاریخ بروز رسانی : 1401-04-25 دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-24تاریخ بروز رسانی : 1401-04-29 دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-21تاریخ بروز رسانی : 1401-04-23 دکتر هما فاتحی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-21تاریخ بروز رسانی : 1401-04-25 دکتر لادن ناظمی[ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]تاریخ انتشار : 1401-04-21تاریخ بروز رسانی : 1401-04-23 دکتر هما فاتحی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-18تاریخ بروز رسانی : 1401-04-20 دکتر جمال الدین حسن زاده[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-16تاریخ بروز رسانی : 1401-04-20 دکتر علیرضا واعظ شوشتری[ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-04-15تاریخ بروز رسانی : 1401-04-21 دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-14تاریخ بروز رسانی : 1401-04-17 دکتر هما فاتحی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-14تاریخ بروز رسانی : 1401-04-17 دکتر لادن ناظمی[ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]تاریخ انتشار : 1401-04-10تاریخ بروز رسانی : 1401-04-12 دکتر محسن سلیمانی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-05تاریخ بروز رسانی : 1401-04-08 کلینیک پوست صدف[ پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-04-03تاریخ بروز رسانی : 1401-04-05 دکتر هما فاتحی[ پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-04-02تاریخ بروز رسانی : 1401-04-05 دکتر رامین مدرسی[ پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-04-02تاریخ بروز رسانی : 1401-04-05 دکتر علیرضا واعظ شوشتری[ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]تاریخ انتشار : 1401-03-31تاریخ بروز رسانی : 1401-04-01 دکتر فاطمه عندلیب[ متخصص پوست و مو ]تاریخ انتشار : 1401-03-26تاریخ بروز رسانی : 1401-03-28