دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی

علت ریزش مو در مردان و زنان بالای ۴۰ سال

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]آدرس وب سایت : www.doctornazemi.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111 تلفن مطب : 32240913 - 031

ریزش مو با افزایش سن یک امر اجتناب ناپذیر است. تقریباً تمام افراد با افزایش سن متوجه ریزش مو و نازک شدن مو می شوند. در تمام سنین، سلول ها به طور مداوم رشد می کنند و می میرند؛ اما زمانی که سن بالاتر می رود، مرگ سلول ها با سرعت بیشتری نسبت به رشد دوباره آنها اتفاق می افتد. با بالارفتن سن، چربی کمتری در پوست سر تولید می شود که ممکن است موها را ضعیف و شکننده کند. این موضوع می تواند منجر به ریزش و نازک شدن موها شود. طبق آخرین آمار و پژوهش ها، حدود 70 درصد از زنان بالای 70 سال، ریزش مو با الگوی زنانه را تجربه می کنند و 40 درصد از زنان در دوران یائسگی، دچار ریزش مو می شوند. در مردان بالای 40 سالگی نیز، تقریباً نیمی از آنها به دلیل مشکلات ارثی مانند آلوپسی آندروژنی (طاسی با الگوی مردانه) دچار ریزش مو خواهند شد.

دکتر لادن ناظمی در اصفهان می توانند انواع مشکلات و بیماری های پوستی مانند قارچ پوستی را با جدیدترین روشها درمان نمایند. ایشان با استفاده از امکانات به روز و مدرن، به شما در بهبودی و رفع مشکلات پوستی، همچنین زیبای و جوانسازی پوست یاری می رسانند. برای آشنایی با روش های درمانی مطب دکتر لادن ناظمی یا جهت رزرو نوبت با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.

علت ریزش مو در مردان و زنان بالای ۴۰ سال

بیماری آلوپسی آره آتا

واژه آلوپسی آندروژنیک به الگوی طاسی اشاره دارد. این بیماری توسط دو آنزیم به نام آروماتاز و ردوکتاز 5-a ایجاد می شود. آلوپسی آندروژنیک به عنوان یک مشکل سیستم ایمنی طبقه بندی می شود و شدت این مشکل در افراد مختلف متفاوت است. گاهی اوقات ممکن است موها بدون نیاز به کمک پزشکی مجدداً رشد کنند. در ریزش مزمن مو، ریزش مو تنها در پوست سر اتفاق نمی افتد، بلکه در دیگر نقاط بدن نیز قابل مشاهده است. در آلوپسی آندروژنیک تکه های طاسی عمدتاً در فرق سر و اطراف سر مشاهده می شود. افراد در 40 سالگی می توانند به آلوپسی آره آتا مبتلا شوند. وضعیتی که در آن فولیکول های مو توسط گلبول های سفید خون تحت حمله قرار می گیرند. در موارد خفیف، درمان مناسب می تواند باعث بهبودی مساعدی شود.

ژنتیک

طاسی با الگوی مردانه رایجترین شکل ریزش مو در آقایان است. این همان ریزش موی شایع U شکل بوده و کاملاً ژنتیکی است. ژن ها باید از هر دو والد به فرد منتقل شوند تا شخص مستعد ابتلا به این نوع ریزش مو شود. این ویژگی وراثتی باعث می شود پوست سر فرد نسبت به تغییر هورمون در فولیکول های مو حساس شده، در نهایت آنها را پس زده و باعث ریزش مو می شود. در زنان ریزش مو میتواند ارثی باشد که همان الگوی ریزش موی زنانه یا آندروژنیک است. این نوع کم پشتی پس از قاعدگی که استروژن بدن کاهش می یابد، تشدید می شود.

ریزش مو

استرس زیاد یا شوک

استرس، شوک و عواملی مانند کاهش وزن ناگهانی، عمل جراحی و بیماری میتواند کم پشتی موقت ایجاد کند. به این نوع کم پشتی تلوژن افلوویوم میگویند که در مرحله تلوژن اتفاق می افتد.

شیمی درمانی، رادیوتراپی و دیگر داروها

کم پشتی ناشی از این عوامل، ناگهانی و در همه نقاط بدن اتفاق می افتد. این نوع کم پشتی آناژن افلوویوم نام دارد و در مرحله رشد موها اتفاق می افتد.

کم کاری تیروئید

طاسی ناگهانی میتواند از عوارض مشکلات تیروئیدی باشد که در این مورد علاوه بر کم پشت شدن مو، ریزش مو، خشک و زبر شدن و پیچیدن آن نیز اتفاق میافتد. این نوع طاسی هنگامی که هورمون های بدن متعادل شوند به آرامی متوقف می شود؛ اما در بعضی موارد حتی پس از درمان نیز طاسی ادامه می یابد به خصوص اگر از داروی درمان تیروئید (لووتیروکسین) استفاده می کنید.

رژیم لاغری

کمبود مواد غذایی از دلایل دیگر ریزش مو در خانم ها است. بسیاری از خانم ها برای لاغر شدن رژیم های غیر اصولی را به کار می برند که باعث می شود بدن دچار کمبود مواد غذایی شده و موها ریزش پیدا کند. افراد گیاهخوار به دلیل عدم اطلاع کافی در زمینه چگونگی مصرف غذاهای گیاهی و عدم مصرف مواد غذایی حیوانی دچار کمبود پروتئین، روی، آهن، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین های گروه B و... می شوند.

فقر آهن یا لیزین

طبق یک تحقیق، 90 درصد از خانم هایی که از کم پشتی مو رنج می برند، درگیر فقر آهن و لیزین (نوعی آمینو اسید) هستند. لیزین به جا به جایی آهن در بدن کمک می کند که موجب سوخت و ساز بدن است.

افزایش سن

با بالا رفتن سن عملکرد سلول ها و عضوهای بدن کمی دچار مشکل می شود که سلول های پوست و مو هم از این قائده مستثنی نیستند. پس ریزش مو در سنین ۵۰ و ۶۰ سالگی امری کاملاً طبیعی است.

یائسگی

نزدیک به 50 درصد بانوان با نزدیک شدن به سن 50 سالگی با مشکل کم پشت شدن یا ریزش مو مواجه می شوند؛ چراکه هورمون ها تا به این سن به رشد مو کمک می کردند؛ اما ریزش مو با عبور از 50 سالگی و کاهش استروژن شروع می شود.

بیماری

ناراحتی تیروئید، دیابت، بیماری لوپوس یا کم خونی از جمله بیماری هایی به شمار می آیند که ابتلا به آنها ریزش ناگهانی مو را در پی دارد و ریزش مو غالباً نخستین نشانه بیماری است. عفونت قارچی ، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) و بعضی از درمان های سرطان نیز منجر به ریزش مو می شود.

تشخیص علل ریزش مو

درمان ریزش مو در مردان و زنان بالای 40 سال

روشهای موضعی و تقویتی

  1. ماینوکسیدیل: محلول یا شامپو ماینوکسیدیل که هر روز بر روی پوست سر باید مالید.
  2. ویتامین درمانی: پکیج درمانی است که شامل انواع ویتامین های مناسب برای رشد و تقویت مو است و از ریزش مو جلوگیری میکند و باید حتماً طبق نظر پزشک و مصرف شود.
  3. فیناستراید : یک قرص تجویزی است که ممکن است به کند شدن ریزش مو کمک کرده و باعث رشد موی جدید شود. این دارو بیشتر برای آقایان تجویز می شود و در آقایان زیر ۶۰ سال تأثیرگذاری بالاتری خواهد داشت.

مزوتراپی

مزوتراپی مو یک روش غیر تهاجمی است که در آن ترکیب های خاصی در لایه های سطحی پوست تزریق می شود. این مواد در زیر لایه اپیدرم پوست تزریق شده تا به بافت هدف برسند. ترکیب تزریقی می تواند شامل مواد بسیاری باشد که بر اساس نیاز افراد، می توان آن را برای هر بیماری به صورت خاص تهیه نمود. ترکیب این مواد تزریقی می تواند شامل مواد معدنی، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدهای نوکلئیک و کوآنزیم ها باشد.

لیزر تراپی

یکی دیگر از راههای درمان ریزش مو و تقویت مو لیزر تراپی یا لیزر سرد است. که با سطح انرژی و جریان کم و اثر بخشی بالا صورت میگیرد. در این روش، جراحی انجام نخواهد شد و به بافت و بازسازی ریشه مو و تقویت آن کمک میشود و باعث میشود موها ضخیم تر، با کیفیت ساقه اضافه، بدون ریزش و براق تر شود.

تزریق پلاسمای غنی از پلاکت (PRP)

یکی از روش های درمان ریزش مو تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی مو است. در این روش پلاسمای غنی از پلاکت به پوست سر تزریق می شود. این روش به ترمیم مو کمک می کند. تزریق پلاکت یا (PRP) باعث کاهش ریزش مو و بهبود تراکم و قطر مو می شود.

اینستاگرام دکتر لادن ناظمی

هورمون درمانی

درصورتی که ریزش مو به علت عدم تعادل هورمونی باشد، معمولاً از هورمون درمانی برای توقف ریزش مو استفاده می شود. از داروهای ضدبارداری یا هورمون استروژن و پروژسترون برای درمان ریزش مو در زنان استفاده می شود. داروهای ضدآندروژن مانند اسپیرولاکتون نیز برای درمان ریزش مو مورد استفاده قرار می گیرند. آندروژن ها هورمون های مردانه هستند که در برخی زنان مبتلا به تنبلی تخمدان، سرعت ریزش مو را تسریع می کنند. داروهای ضدآندروژن، تولید هورمون مردانه را متوقف می کنند و از ریزش مو در زنان جلوگیری می کنند.

کاشت مو

در برخی موارد که فرد به هیچ گونه درمانی پاسخ نمی دهد ممکن است از کاشت یا پیوند مو استفاده شود. در این روش از قسمت های سالم مو برداشته می شود و به قسمت های کم تراکم یا خالی تر پیوند زده می شود.

هایفوتراپی یکی از روشهای غیر جراحی جوانسازی و لیفت پوست است که توسط دکتر لادن ناظمی در اصفهان انجام می شود. اگر مایل به جوانسازی پوست با هایفوتراپی هستید با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

موارد قابل تشخیص توسط OPG دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین داروهای درمان ریزش موی سر چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ویژگی زانوبند مخصوص پای ضربدری

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا جدائی همیشه بهترین راه حل مشکل درزندگی زن ومردهاست ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

روش صحیح شستشو موهای سر

دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

معرفی روشهای کاشت مو

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی داپلر عروق

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

چرا باید از موها در برابر نور آفتاب محافظت کنیم؟

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

رفع چین و چروک پوست

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت