سلام، دکتر برای پوست صورت من محلول تجویز کردن، دوبار در روز، من پوست صورتم خشکه، میخواستم بپرسم میشه بعد جذب محلول، مرطوب کننده زد؟ بدون اینکه محلول زده شده رو بشورم، و حتما باید تمام صورتم بزنم با نقاطی که جوش داره؟ سوال دیگه اینکه زمانی که میخوام دور دوم محلول رو بزنم باید صورتم رو با ژل شستشو بشورم؟ درحالیکه فقط مرطوب کننده دارم

دکتر رامین مدرسی :

سلام بدون اطلاع از ماهیت محلول تحویز شده نمیتوان نظر داد. در صورتی که برای درمان جوش تجویز شده با توجه به خشکی پوست نباید روی تمام نواحی استفاده شود. و برای تکرار محلول شستشو با آب کفایت میکند [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

جراحی واریکوسل

اوزون تراپی روشی موثر برای درمان خار پاشنه

رادیولوژی تخصصی فک، دهان و صورت در تهران

مراقبت پوستی در فصل های سرد سال

جوانسازی پلک با بلفاروپلاستی بهتر است یا امواج رادیوفرکوئنسی؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان صدا دادن مفصل گردن با طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تفاوت تبخال و زگیل چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای جراحی و غیر جراحی لیفت شقیقه

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تفاوت لیزر اندولیفت با لیزر فرکشنال