با سلام برای تسکین درد آرتروز گردشی بیمار خانمی که 75ساله هست و حدود15سال پیش سینه راستش را برداشته است ولی جدیدا آرتروز با درد بسیار زیاد که میزنه به سینه و دست که مسکن دیکلوفناک هم جواب نمیده راه حلی هست ؟؟؟؟؟؟؟ با سپاس

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید معاینه شوند ممکن است دلیل دردهایشان آرتروزن باشد و مسائلی مانند دیسک گردن هم دردهای در شانه و دست‌ها ایجاد می‌کند و به پزشک متخصص مراجعه شده تا بررسی شود [1402-03-06]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

بهترین زمان انجام سونوگرافی غربالگری دوم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

خال برداری بدون جراحی چگونه است؟

علل خشکی و خارش پوست در فصل پاییز

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

قوی ترین گیاهان ضد پیری را بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

داروهای شیمی درمانی چه عوارضی دارند؟

پارگی مینیسک زانو چیست؟

نحوه عملکرد و انواع لیزر الکساندرایت

تاثیر آراف بر غبغب و صورت

برای انجام ام آر آی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]