سلام من خیلی وقت پیش یه چیز تقریبا قهوه ای یا بهتره بگم خاکستری رنگ به لبم زده و هر روزم داره بزرگ تر میشه دکترم رفتم گفت این خال مخاطیه و نیاز به عمل جراحی داره حالا میخواستم ببینم اگه عمل کنم خطرناک نیست و امکان داره جاش بمونه یا نه؟و اگرم عمل نکنم میتونم برم زالو درمانی با زالو درمانی خوب میشه یا نه ؟

دکتر رامین مدرسی :

به نظر میرسد که تقریباً یک سوم ملانوم های دهان از ملانوز قبلی منشا میگرند.از این رو توصیه می شود که خالهای دهان که غیر شایعند به خاطر استعداد بدخیمیشان به طور کامل برداشته شده و برسی شوند حتما به متخصص پوست مراجعه کنید [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیخال متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مشکلات پستان در شیردهی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاربرد لیزر اربیوم در کلینیک های پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سندرم پای بیقرار چیست؟

واکنش آلرژیکی با دانه های قرمز و خارش شدید

داروی ملوکسیکام چیست ؟

درمان انواع دردهای صورت

درد و سوزش کف پا در اثر سندروم تونل تارس

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اکسیژن تراپی مو چیست؟