سلام آقای دکتر من ۱۷سالم دور چشم و پشت لب وپیشانیم بسیار سیاه است و جای لک روی صورتم زیاد باید چی کار کنم که رفع بشه

دکتر رامین مدرسی :

سلام پیش از معاینه دقیق نمیتوان درمان قطعی برای مشکلات پوستی پیشنهاد داد اما به طور کلی امروزه لیزر های پیشرفته ای وجود دارد که میتوان از آنها برای روشن کردن پوست یک دست کردن و درمان لک صورت و درمان تیرگی پوست استفاده کرد [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک تیرگی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تجاوز جنسی در کودکان و نوجوانان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

از درماپن بیشتر بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نقش ویتامین دی در باروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان بی خوابی با گیاهان دارویی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

خار پاشنه پا چیست ؟

سرطان دهانه رحم در7 شماره

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوارض مصرف داروی راکوتان

تاثیر مصرف روی برای پوست