سلام خانم دکتر خسته نباشید من خانمی 47 ساله هستم و همسرم 50 ساله . سه ساله ازدواج کردم ولی بچه دار نشدیم . چند ماهی است که پریود نشدم و فکر میکنم دچار یایسگی زودرس شده ام آیا میتوان از طریق ای وی اف و تخمک اهدایی با وجود پریود نشدن بچه دار شد.؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. بله باید از طریق تخمک اهدایی باردار شوید. [1399-12-15]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

میخچه چیست، چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

رسانه ای شدن درمان بیرون زدگی دیسک در اصفهان

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ماندگاری بوتاکس چقدر است؟

پیشگیری از بارداری پس از سقط و زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

معاینه اورولوژی شامل چه مواردی میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ویتامین ها ( ویتامین سی قسمت ششم )

علت دانه های قرمز روی پوست همراه با خارش

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت نخ

كوتاهی قد