سلام خسته نباشید من ۳۴,سالم چیه فیبروم رحمی دارم میخواستم فرزند دیگری بیارم البته سومی دوتا دختر ناز دارم می‌خوام این سومی حتما پسر باشه شما تعیین جنسیت با تغذیه انجام میدید ممنون از شما

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. تعیین جنسیت با رزیم و تغذیه روش مطمئنی نیست.برای فرزند سوم بهتر است از روشهای علمی و قطعی تر مانند ای یو آی و آی وی اف استفاده کنید. [1399-06-15]

پاسخ سوال پزشکیفیبروم جنسی تغذیه

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

کاربرد سونوگرافی داپلر بیضه

نقش تیامین در ورزشکاران

سوالات رایج پاک کردن تاتو با لیزر

حاملگی غیر طبیعی خارج رحم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

كراك وخطرات آن

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

علائم آلرژی و حساسیت پوستی به بدلیجات

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کنترل چاقی و افزایش وزن در کودکان

اطلاعاتی درباره علائم، علل، تشخیص و درمان سرطان سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کیست پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]