سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز،میبخشید خانم دکتر خانمی ۳۴ساله هستم پوست صاف و یکدستی ندارم همچنین لک هم دارم و ۲ماه است که کرم روشن کننده پوست شب فارماسریز را مصرف میکنم ولی نتیجه ندیده ام، منفذهای باز دارم پوستم سبزه است،دوست ندارم پوستم شل و افتاده شود که تا حدی اثر سن بر آن مشخص است،لطف میکنید مراقبتهای لازم و همچنین مکمل کلاژنی که بی ضرر باشد( هم برای کلیه و هم کبد)معرفی کنید،چون کبد چرب گرید ۱و سابقه سنگ کلیه دارم ،چون تهران نیستم و نمیتوانم مراجعه کنم با تشکر

کلینیک پوست صدف :

سلام باتوجه به توضیحاتتون بهتر است تحت نظر پزشک متخصص دارو مصرف نمایید.مراقبت های پوستی و کارهای که در کلینیک تخصصی انجام میشود نظیر لیزر فرکشنال و استفاده از مزوتراپی روی منافذ باز پوست و لک ها تاثیر بسزایی دارد​. کارهای درمانی در کنار نسخه پزشک بهترین نوع درمان است [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکیمزوتراپی منافذ باز پوست فرکشنال

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031

مواد توهم زا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

تستوسترون پایین در مردان چه علائمی دارد؟

عوارض سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

PGD ( تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فولات و نقش آن در بدن

کراس یکی از موثرترین روشهای درمان جای جوش

کم کاری تیروئید در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جوانسازی و رفع چین وچروک دور لب