سلام اقای دکتر میخواستم بپرسم یه روش کم هزینه وکم خطر برا ازبین بردن خال های قهوه ای زیر پوست صورت به جز لیزر چی پیشنهاد میکنید؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام یکی روشهای درمان لک صورت استفاده از کرمهای ضد لک است که البته زمان بر و غیر قطعی است و استفاده طولانی مدت آن ممکن است منجر به ایجاد عوارضی برای پوست شود . بهترین و قطعی ترین راهکار درمان لک صورت استفاده از لیزر های پیشرفته برای از بین بردن لک و کک و مک است که هیچ گونه عوارضی به دنبال ندارد و خیلی سریع و قطعی لک ها را درمان میکند [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کاربرد سونوگرافی در ریشه یابی درد

روشهای تقویت فولیکولهای مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زگیل تناسلی چیست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پیشگیری، علائم و تشخیص ریزش مو

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روش برخورد با مشتری ناراضی

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

آیا وازکتومی قابل برگشت است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کاشت ابرو

چه چیزی باعث آتروفی پوست سر میشود؟