سلام من مجرد هستم رحم به ابعاد 30و72نرمال ضخامت اندومتر دولایه 8mmفاز پری اوولاتوری و دو فولیکول درشت به دیامترmm21 و 19 دارم در تخمدان چپ رویت شد کلدوساک خلفی فاقد مایع آزاد است کیست نابوت با دیامتر 6mmمنطبق بر سرویکس رویت شد ممنون میشم راهنمایی کنید چی استفاده کنم برج بهمن سون رفتم این برج هم پریود نشدم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. سونوگرافی نرمال هست.در صورتی که تاخیر پریود تکرار شونده است حتما جهت بررسی هورمونی به متخصص زنان مراجعه فرمایید. [1399-12-15]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

کربوکسی تراپی چیست و چگونه انجام میشود؟

درمان و بهبود آرتروز زانو با ورزش

جوانسازی صورت با تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ورم بعد از تزریق ژل لب چند روز طول میکشد؟

اطلاعاتی درباره اکسیژن تراپی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فیشورسیلانت تراپی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

ماسک برای رفع لک

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

لیزر الکساندرایت؛ بروزترین دستگاه لیزر موی زائد

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]