سلام .من ۱۳ سالمه و زیر چشمام پر از دونه های ریز و سفید شده که مثل شن ریزه است میخواستم بپرسم دلیلش چیه و درمانی داره ممنون میشم راهنماییم کنین

دکتر رامین مدرسی :

علل بروز دانه های برجسته زیر چشم می تواند ضایعاتی به نام سیرنگوما باشد، سرینگوما برجستگی های 1 تا 3 میلی متری است که به صورت دانه های برجسته به رنگ پوست روی پلک بوجود می آیند. ضایعات ایجاد شده در اثر سرینگوما، در واقع به علت رشد خوش خیم مجرای غدد عرق ایجاد می شود که تنها از نظر ظاهری و زیبایی برای فرد مشکل ایجاد می کند و از جهات دیگر خطرناک نیستتابستان به علت افزایش تعریق، دهانه غدد عرق بسته و مایع عرق در زیر آن جمع می شود که به آن سیرنگوما می گویند که علاوه بر رعایت اصول بهداشتی مانند دوری از تعریق زیاد و شستشوی صورت با آب سرد و گرفتن دوش بعد از کار روزانه یا ورزش می توان با لیزر یا الکترولیز دهانه غدد عرق چشمی را از میان برداشت و باعث بهبود شد. [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیزیر چشم مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

از موهای خود در هوای سرد مراقبت کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ژل الانسه و مزایای تزریق آن چیست؟

هزینه و عوارض عمل جراحی بینی استخوانی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

چگونه بدنسازی و دیسک کمر را مدیریت کنیم؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اختلال ارگاسم در زنان شامل چه مواردی است و چگونه درمان میشود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

هایفوتراپی روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوش های چرکی و درمان آن

فیبروم یا فیبروئید رحمی در زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

پیلینگ؛ پاکسازی و لایه برداری شیمیایی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]