سلام خانم دکتر من ۲۲ سالمه تخمدان پلی کیستیک شدید دارم و بدون دارو اصلا پریود نمیشم سه ساله اقدام به بارداری کردم و بی نتیجه امپول سینال اف و اچ ام جی هم زدم ولی فولیکول از ۱۶ بالاتر نمی رفت پیشنهاد شما چیه برای بارداری

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام. استفاده از روشهای کمک باروری . [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

بلفاروپلاستی روشی برای درمان مشکلات عملکردی و اختلال در زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بلوک عصب ژنیکولار با امواج رادیو فرکوئنسی

نقش مکمل کافئین در ورزشکاران حرفه ای

علت و علائم ضعیف بودن مچ پا

واریکوسل چه زمانی باعث ناباروری می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کرایوتراپی موثرترین روش درمان زگیل تناسلی

بهترین و سریعترین درمان زخم بستر

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

برای جوش های التهابی چه کنیم؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]