سلام خانم دکتر خانوم 33 ساله هستم بار اول زود طبیعی باردار شدم برای بار دوم تمایل به جنسیت پسر دارم ولی هزینه ivfرا ندارم آیا با iui می‌توان به حداکثر نتیجه مطلوب رسید با تشکر

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. با آی یو آی 80 درصد امکان تعیین جنسیت وجود دارد. [1399-06-15]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

جراحی دیسک های استخوانی شده توراسيك

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کم کردن وزن در کشتی

پیشگیری از ایجاد کک و مک

ریلکسیشن و رهایی از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

روشن کردن پوست با مونو بنزن، از شایعه تا واقعیت

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

جراحی عیوب انکساری بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

نکاتی مهم در باره بوتاکس

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

تزریق بوتاکس چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان شکستگی استخوان مچ دست