با عرض سلام ببخشید من مدت طولانی هست که ازکرم شب استفادمیکنن میخوام کرموترک کنم ولی میگن که ترکش باعث ایجادلک وا بازگشت دباره پوست به قبل میشه چکارکنم

دکتر رامین مدرسی :

سلام کرمهای شب عموما کرمهای مغذی هستند و دارای فاکتورهای مرطوب کننده پوست میباشند که به حفظ و نگهداری پوست کمک میکنند ولی ترک آنها ارتباطی با لک پوستی ندارد شما میتوانید از یک کرم آب رسان و یا مرطوب کننده هم به عنوان کرم شب استفاده نمایید [1401-04-16]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پاکسازی پوست

برجسته سازی گونه با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

دستگاه های مورد استفاده در رادیولوژی

علايم و نشانه ها ی شوره سر

از بین بردن قوز بینی با تزریق ژل بینی

درمان و رفع تیرگی دور چشم و علل آن

کاشت مو و روشهای آن

مراقبت های پوستی در نوجوانان

بهترین خوراکی ها برای داشتن پوست خوب