سلام من سه سال ازدواج کردم خودم کیست اندومتیوز داشتم عمل لاپاراسکوپی کردم شوهرم خیلی اسپرمش ضعیف و کم تحرک است یک بار ای وی اف کردم فقط دوتا جنین تشکیل شد که نگرفت دوباره میخوام برم ای وی اف بنظرتون چکار کنم که جنین زیاد تشکیل بشه و ایندفعه ای وی اف بگیره شانسم بالا بره واقعا خیلی ناراحتم ممنون.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز . تعداد و کیفیت جنین ها بستگی به کیفیت اسپرم و تخمک دارد که در اندومتریوز تحت تاثیر قرار میگیرد.مجدد ای وی اف انجام دهید.مکلهای لازم را تحت نظر پزشک خود مصرف کنید. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

چند روز بعد از بوتاکس میشود حمام رفت؟

علت بیماری دوقطبی چیست و درمان آن کدام است ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مكمل كلسيم را چه زمانی از روز استفاده کنیم ؟؟؟

لایه برداری پوست و هر آنچه باید درباره آن بدانید

سونوگرافی داپلر چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پوست خود را بهتر بشناسیم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مراقبتهای بعد از بوتاکس پیشانی و دور چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اثر کورتون بر اگزما

رادیولوژی سیالوگرافی (Sialography) چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]