باعرض سلام ووقت بخیر خدمت جناب آقای دکتر.برای درمان جای اسکار آکنه ازچه روش‌هایی استفاده می‌کنید ؟واینکه آیا درمان به طور کامل امکانپذیره؟ ومعمولا به چند جلسه درمان نیازه؟ممنون میشم اگه هزینه روهم لطف بفرمایید. باتشکر ازشما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام معمولا از چند روش همزمان ترکیبی برای درمان اسکار آکنه استفاده میشه برای حصول نتیجه بیشتر. درمان کامل نیست و بهبودی نسبی است. [1401-01-29]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سنگ شکنی کلیه به چه فرایندی گفته می شود؟

انواع قوز پشت یا کیفوز و علل بروز آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکاتی طلایی برای داشتن پوستی شفاف

کاربرد لیزر جنسیس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان سندرم کلاین فلتر

کارسینوم داکت های شیری (DCIS) یا سرطان سینه غیرتهاجمی چیست؟

بهترین ویتامین ها برای پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چه کسانی کاندیدای مناسب جراحی بازسازی پستان محسوب می شوند؟