سلام جناب دکتر من در سن 31 سالگی کاشت مو کردم و راضیم سوالم اینه که ایا دوام موهای کاشته شده ماداملعمر ست یا خیر؟! متشکر

دکتر رامین مدرسی :

با سلام پیوند موی طبیعی مثل هر پیوند عضو دیگری در بدن فرد مثل عضو اصلی است در صورت بروز بیماری و مشکلاتی که باعث ریزش موها میشود ممکن است موهای کاشته شده نیز دچار ریزش شوند بنابر این مراقبت و سلامت بدن در حفظ مو ها اهمیت دارد اما به طور کلی یکی از دلایل ریزش مو در آقایان دلایل هورمونی است در در سن بالای ۳۰ سال به دلیل کنترل و کاهش ترشح هورمون مردانه ریزش موی هورمونی بسیار کاسته میشود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیپیوند مو کاشت مو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

اکسیژن تراپی مو چیست؟

راه های رفع و از بین بردن غبغب بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

راههای داشتن پوستی سالم وباطراوت

ورزش برای درمان درد مفصل فاست گردن

همسر خود را بشناسیم

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

اصول غذایی در نارسایی حاد کلیه

تفاوت اگزما و بیماری پسوریازیس

ساختار بیضه ها و عملکرد آن ها

مزوتراپی صورت برای درمان لک

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]