سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر من خانمی ۲۶ ساله و همسرم ۲۸ ساله هستند ۱۰ ماهه اقدام کردیم واسه بارداری موفق نشدیم همسرم واریکوسل درجه ۱ داره خفیفه دکترش گفته نیاز به عمل نیست آزمایش اسپرموگرام هم تعداد اسپرما کافیه و متحرکن اما ۵ درصدش حرکت پیشرونده داره دارو تجویز کرده با این شرایط امکان بارداری هستش ؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. با توجه به واریکوسل و ضعیف بودن اسپرم ، تحت نظر اورولوژیست باید درمان همسر انجام شود. بررسی همزمان شما نیز باید انجام شود. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

نکاتی درباره میوه جات

رادیولوژی دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ارزش تشخیصی سونوگرافی در بیماران مشکوک به آپاندیسیت حاد

کاربرد دستگاه تیکسل برای لک صورت و جای جوش

مقایسه مزوتراپی و پی آر پی مو

کانتورینگ صورت با تزریق چربی چگونه است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولها عصبی و مغزی قسمت دوم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

روشهای درمان منافذ باز پوست کدامند؟

مزوتراپی جوانسازی چیست و چگونه انجام میشود؟