سلام ببخشید اگه از ژل برای صورت استفاده کنیم تا چند مدت صورت صاف میمونه یعنی امکان داره که بعد از یه مدت پوست دوباره مثل قبل بشه و فرو رفتگی ها دوباره ظاهر بشن؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام . تزریق‌ فیلرهای پوستی بر اساس نیازهای افراد مختلف متفاوت است. یعنی محل تزریق، نوع فیلر و تعداد دفعات تزریق به فرد بستگی دارد. هنگامی که نتایج دلخواه‌تان به دست آمد، باید پس از بازه‌های زمانی مشخصی برای تزریق ژل مجددا مراجعه نمایید زیرا فیلرها به مرور زمان از بین می‌روند. انواع مختلف فیلرها بازه های زمانی متفاوتی دارند اما به طور کلی میتوان میانگین این بازه زمانی را بین ۶ ماه تا یک سال بیان نمود . [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل تزریق فیلر جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تغذیه در بی خوابی

درمان افتادگی پوست با لیزر جوانساز

بوتاکس

دکتر وحید علیخانزاده [ پوست و مو ]

کاشت حلزون شنوایی به چه کسانی کمک می کند ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تشخیص انحراف ستون فقرات با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نحوه سفيد سازی بیکینی با ليزر اندولیفت چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خال آبی و خال آتیپیک

پرسش و پاسخ درباره طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

اگر به تازگی حمام آفتاب گرفته اید، لیزر نکنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]