سلام خانم دکتر خانمی ۳۲ ساله هستم به طور طبیعی باردار شدم برای بار دوم پسر میخواستم دوتا سوال دارم ۱_احتمال دوقلو زایی در روش آی یو آی هست ؟۲_ میخواستم حضوری خدمت برسم قبل از آی یو آی معایناتی لازم هست یا خیر و اینکه در زمان پریودی باید بیام یا اینکه پریود نباشم؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. در زمان پریود مراجعه کنید بهتر است .احتمال دوقلویی هم در صورتی که شما متقاضی ان باشید وجود دارد. [1399-06-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

توصیه های قبل و بعد از درمان میکرودرم ابرژن

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای فرم دهی و افزایش حجم لبها

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

پيشگيری و درمان پیری و چروک پوست

اولتراسوند تراپی

فواید معجزه آسای سیب

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

شش دلیل ریزش مو در خانمها