سلام خواهرم شپش گرفته طی یک هفته دو باره از شامپو پرمترین استفاده کرد ولی اثر نداشت حالا داره یه روز به در میون از سرکه استفاده میونه به نظر شما فایده داره ؟؟؟و تا کی ادامه بده و لطفا یه شامپو خوب معرفی کنید که روی تخم و خوده شپش اثر بذاره

دکتر رامین مدرسی :

با سلام دو بار درمان برای شپش سر به فاصله 8 تا 10 روز لازم است. اگرچه با درمان نخست، شپش­های سر و اکثر تخم­های آن از بین می­روند، اما از آنجا که امکان خروج آن­ها از تخم تا 8 روز بعد وجود دارد، لازم استبه فاصله 8 تا 10 روزدرمان مجدد انجام شود.ابتدا بایستی همانند شامپوي معمولي، شامپو پرمترين 1%كاملا بهكف سر و ساقه مو ماليده و ماساژ داده شود(اگر موها کم پشت باشد مستقیم شامپو مالیده شود، ولی برای موهای پرپشت به منظور آغشته شدن تمام مو با شامپو بایستی موها خيس يا مرطوب باشد)و پس از گذشت مدت 10 دقيقه با آب بخوبی شسته شود، سپس موها با شانه دندانه ريز شانه گردد. مواد موجود در شامپو مي­تواند تا يك هفته در مو بماند و روی رشك (تخم شپش) نيز اثر كشندگي دارند. ضروري است پس از 10 روز درمان تكرار شودبه خاطر داشته باشید، اگر پس از درمان مجدداً بیش از دو بار به شپش آلوده شدید، بدان معنی است که فرد مبتلای درمان نشده­ای در نزدیکی شما وجود دارد. و یا در محیط آلوده به شپش قرار دارید پاکسازی محیط از ملزومات درمان شپش میباشد . به هر حال با آلودگی مجدد، دو دوره درمان لازم است. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیشپش مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

زگیل کف پا

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تفسیر سونوگرافی پستانها

محصولات مراقبت پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

مایع مغزی نخاعی چیست و چه نقشی در بدن دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

توصیه هایی برای داشتن پوستی سالم

چه زمانی شما و فرزندانتان نیاز به معاینه چشم دارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

رتروگرید پیلوگرافی چیست ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راهکارهای افزایش متابولیسم بدن و آسان لاغر شدن