سلام تزریق چربی روی چین و چروک اطراف چشم و پیشانی و خط اخم تاثیر داره یا خیر؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام نواحی تزریق چربی در صورت در گونه ها خط فک خط خنده شقیقه ها کانتور ابرو ها ،لب ها و زیر چشم ها است به طور کلی کشیده شدن پوست در رفع چین و چروک های اطراف لب چشم و خطوط اخم و اندوه موثر است ولی رفع خط اخم باید به وسیله بوتاکس انجام گیرد چرا که خط اخم در اثر فعالیت عظلات پیشانی و ابروها ایجاد میشود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پرسش وپاسخ درباره کرمهای موبر

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

کاشت ابرو به روش FUT یا پیوند واحد فولیکولی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تاثیر طب سوزنی در درمان گردن درد

لیفت ابرو با نخ چگونه انجام میشود؟

نکاتی در باره شیو کردن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

راهنمای ثبت سوالات پزشکی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

پی آر پی در چه مواردی استفاده می شود؟

علائم التهاب تاندون آشیل

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]