سلام و خسته نباشید من از وازلین برای مرطوب کردن پوست صورتم استفاده میکنم روزی دوبار ولی از چند نفر شنیدم وازلین پوست رو سیاه میکنه میخواستم بدونم این حرف درسته یا نه؟ و به طور کلی میتونم از وازلین برای صورت استفاده کنم؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام هر کس نوع پوست مخصوص به خودش را دارد. وازلین می‌تواند پوست دست، پا، آرنج، زانو یا هر نقطه خشک دیگری از بدن را نرم کرده یا حتی آسیب دیدگی‌ها را التیام ببخشد. اما هنگامی که بحث به پوست صورت می‌رسد، همه چیز عوض می‌شود.در واقع، پوست صورت با نواحی دیگر بدن متفاوت است. شاید شما هم تجربه کرده باشید که یک کرم مرطوب‌ کننده برای پوست دستتان معجزه کند، اما اصلاً به پوست صورتتان نسازد. بنابراین لازم است که همه ما برای انتخاب محصولات مرتبط با پوست صورت وسواس زیادی به خرج دهیم.به طور کلی، ما مصرف وازلین برای پوست صورت را توصیه نمی‌کنیم. چرا که از نفت تهیه شده و مالیدن مشتقات نفتی به صورت کار جالبی به نظر نمی‌رسد. اما استفاده از وازلین می‌تواند برای درمان بسیاری از مشکلات موقتی پوست مانند خشکی، اگزما، روزاسه ، چین و چروک‌ های سطحی و … موثر باشد؛ به شرط اینکه پوست چرب یا مستعد جوش و آکنه نداشته باشید. چرا که وازلین به علت سنگین بودن می‌تواند موجب چرب‌تر شدن پوست شود یا حتی با مسدود کردن منافذ، بروز جوش و آکنه را به همراه داشته باشد و پوستتان را خراب کند. [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیآکنه چروک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

زگیل تناسلی چیست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بیماری فیبروکیستیک پستان چیست؟

مراقبتهای بعد از عمل ماموپلاستی چگونه است؟

روشهای تشخیص کبد چرب غیر الکلی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت بخش سوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درمان چین و چروک دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

شایع ترین علائم دیسک گردن را بشناسیم

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماری شایع پوستی کهیر چیست؟

نکاتى در رابطه با تخليه چشم و نگهدارى پروتز

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]