سلام خانم دکتر عزیز و مهربان می خواستم ببینم در دوران کرونا اگه برای ivf بخواهم اقدام کنم چه کنم پیش یکی از همکارانتان رفتم که ایشان گفتند هیچ چیز مشخص نیست که جنین به این روش در این دوران چه می شود. و همچنین گفتند در صورت اقدام باید آزمایش کرونا در ابتدا بدهی تا بعد شروع به دارو دادن بکنم اگر در ادامه کار مبتلا شوم چه؟ به نظر شما باید چه کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی ام کنید قبلا هم این سوال را پرسیدم اما متاسفانه جوابی به من ندادید. از وقتی که می گذارید بسیار سپاسگزارم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. دستورالعمل این هست که قبل از شروع داروها و قبل از تخمک گیری تست کرونا انجام شود و در صورتی که مساله اورژانسی و حادی جهت بارداری وجود نداشته باشد جنین ها فریز شوند. در بحران کرونا در صورتی که بارداری برای شما فوریت نداشته باشد بهتر است فریز جنین انجام شود و انتقال جنین در فرصت مناسب . [1399-04-19]

پاسخ سوال پزشکیجنین صورت آزمایش

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت سوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

همه چیز در مورد سندرم جراحی ناموفق دیسک کمر

انواع روکش

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

(درمان اختلال دو قطبی (قسمت چهارم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

بیماری های حدقه چشم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

ماسک برای جوش - قسمت اول

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

از بین بردن جای زخم و بخیه با لیزر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]