سلام خانم دکتر من متولد۷۱هستم بچه اولم ۶سالشه الان هفت ماه اقدام به بارداری کر دم ولی جواب نگرفتم تنبلی تخمدان داشتم دوماه دارومصرف کردم واین ماه قرص متفورمین ولتروزول ودوفاستون وپودراو پی دی خوردم و۱۳پریم سونو دادم یه فولیکول ۲۶درتخمدان چپ داشتم ودتاآمپول اچ سی جی زدم ولی باردارنشدم ۵ روزهم پریودیم جلوافتاد حالا چیکارکنم ممنونم ازتون راهنماییم کنید

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. با توجه به تنبلی تخمدان تحت نظر پزشک می توانید مجدد از داروها استفاده کنید. همسر ازمایش اسپرم هم انجام دهند. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

نوار عصب و عضله چگونه انجام می شود؟

کاربردها و مزایای مزوتراپی برای پوست چیست؟

اندازه گیری نیازهای پروتئینی

جوان سازی صورت با نخ

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

دستگاه کیوسوئیچ چیست و چه کاری انجام می دهد؟

افزایش کیفیت اسپرم در اختلالات اسپرموگرام

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آناتومی سیستم باروری آقایان

آیا بیماری لیکن پلان خطرناک است؟

PRP چيست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]