سلام ازخانمم ۴۹ساله بخاطر تشخیص فشارمغزال پی شد ازکمر نتونست ازگردن گرفت اشکالی ندارد ولی ۳۶ساعت بعد اول صبح تب ولرز شدیدی گرفت ودندوناش وچشماش را بسیار بهم می‌فشرد وصدای مرا نمیشنید طوری که اورژانس روخبر کردم وقتی اورژانس اومد صحبت کرد ولی طی این ربع ساعت جواب منو نمیدادوفشار آن ۱۸شده بود بعدش گفت قبل از اینکه اینطوری بشم سردرد سرم سنگین شد بعد نفهمیدم فقط حس کردم سردم شد ام ار آی سالم است

دکتر علی نقره کار :

به کلینیک درد بیایید اگر ام ار ای نرمال بود و مسائل عفونی هم بررسی شد به نظر مشکل عصبی و اضطرابیست [1400-12-18]

پاسخ سوال پزشکیفشار خون

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درمان افتادگی پلک عصبی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

موها و سلامتی

فلج خواب

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا تشخیص آبسه دندان با رادیولوژی امکان پذیر است؟

عفونت قارچی پوست سر

مزوتراپی و تاثیر آن بر رشد موها

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران

سندروم خشکی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]