سلام. از اساتید بازنشسته دانشگاه هستم که شاید بدلیل استفاده زیاد از کامپیوتر دارای گرفتگی شدید عضلات گردن که همراه با صداهای شدید مهره‌ها همراه است. اصلأ برایم قرار دادن گردن روی بالش امکان پذیر نیست بدلیل درد، گرفتگی شدید عضلات گردن. چند دور بی اثر فیزیوتراپی شده و انواع ورزش ها گردن را مرتب انجام می دهم. ام آر ای نشون دهنده دی هایدرته شدن دیسک های گردن و ایکس ری نمایانگر خوردگی مهره های گردن است. عکس ایکس ری پیوست است. تمنای دریافت تشخیص جنابعالی و ابراز راه چاره ای هستم. با سپاس فراوان.

دکتر علی نقره کار :

با سلام احتمالاً دردها و خشکی و صدای گردن تا ناشی از ساییدگی مهره های گردن می باشد کسی که ساییدگی در مفاصل بین مهره یا مفاصل فاست اتفاق افتاده و موجب درد و خشکی می گردد در صورتی که درد فقط در گردن تان باشد و به دست انتشار نداشته باشد با تزریقات خاصی انتظار بر این است که مقدار قابل توجهی از دردهایت آن کاهش یابد به این تزریقات بلوک مفاصل فست گردنی گفته می شود که موجب کاهش اسپاسم یا گرفتگی عضلات گردن و کاهش التهاب در مفصل ملتهب شده که خود موجب افزایش خون رسانی و تاثیری در ترمیم ضایعه می گردد [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیگردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درمان منافذ باز پوستی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کم تحرکی، افزایش وزن و سرطان سینه چه ارتباطی با هم دارند؟

انتروپیون یا برگشتگی پلک به داخل چگونه درمان می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

میکرواسکالپ سر چیست

کرایولیپولیز دو بعدی یا چهار بعدی یا چند وجهی

تاثیر استرس بر ضعف سیستم ایمنی بدن

درمان طب فیزیکی و توانبخشی درد زانو

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هر آنچه باید در مورد علت و علائم دیسک کمر بدانید

واریس از تشخیص تا درمان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]